2013-04-22 18:41:32
Φωτογραφία για Δίνει την ρήτρα των 70 εκ. του Καβάνι η Παρί!
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 70 εκ. ευρώ που έχει βάλει η Νάπολι στον Έντινσον Καβάνι ενώ του προσφέρει και 36 εκ.ευρώ για τετραετές συμβόλαιο. Διαβάστε το story.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset.it", η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει πολύ γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Καβάνι από τη Νάπολι καθώς τον βλέπει ως τον ιδανικό διάδοχο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ίμπρα δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού (φουντώνουν τα σενάρια περί επιστροφής του σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Serie A) και για το λόγο αυτό οι διοικούντες την Παρί έχουν αρχίσει τις επαφές τους με την πλευρά του Ουρουγουανού ώστε να κάνουν το "μπαμ".

Μέχρι στιγμής ο Λεονάρντο έχει συναντηθεί τρεις φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Πιερπάολο Τριούλτσι, έναν εκ των δύο μάνατζερ του παίκτη, με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί να έχει προχωρήσει σε μία άκρως δελεαστική προσφορά.


Συγκεκριμένα, η Παρί εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει το ποσό της ρήτρας που έχει βάλει η Νάπολι για την αποδέσμευσή του (70.000.000 ευρώ σε μετρητά), ενώ στον άμεσα ενδιαφερόμενο δίνει το ποσό των 36.000.000 ευρώ για 4 χρόνια, ήτοι 9 εκ.ευρώ ετησίως.

Ο ανταγωνισμός πάντως θα είναι μεγάλος για την ομάδα του Αντσελότι, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να έχει μία προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης (το έχει παραδεχτεί δημόσια ο πατέρας του) ενώ υπάρχει και η Μάντσεστερ Σίτι που του προσφέρει 12.000.000 ευρώ το χρόνο

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ