2013-04-22 18:40:02
Φωτογραφία για Στηρίζει Στραματσιόνι ο Μοράτι
Ο Μάσιμο Μοράτι τόνισε πως θα στηρίξει τον Αντρέα Στραματσόνι και την επόμενη σεζόν, ενώ δε θέλησε να τον συγκρίνει με τους Αλμπέρτο Τζακερόνι και Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Προπονητής της Ίντερ και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Αντρέα Στραματσόνι σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Sky Sport Italia ο Μάσιμο Μοράτι.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό έδιναν κι έπαιρναν αναφορικά με το μέλλον του, αλλά ο πρόεδρος της Ίντερ έβαλε τέλος ξεκαθαρίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός θα είναι στον πάγκο των "νερατζούρι" και τη νέα σεζόν.

"Το πλάνο θα αρχίσει και τη νέα χρονιά με τον Στραματσόνι. Με ρωτάτε αν θα μείνει η όχι και σας απαντάω "ναι". Δεν είναι εύκολο να σχεδιάσεις το μέλλον αν ο υπολογιστής σου έχει ιό. Είχαμε πολλούς τραυματίες, αλλά σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Στραματσόνι θα έχει την τύχη των Ρομπέρτο Μαντσίνι και Αλμπέρτο Τζακερόνι, δύο προπονητές για τους οποίους ο Μοράτι είχε πει πως θα μείνουν και λίγο μετά έφυγαν: "Οι περιπτώσεις των Τζακερόνι και Μαντσίνι είναι εντελώς διαφορετικές. Ο Ρομπέρτο αποφάσισε να φύγει και ό,τι έγινε έγινε. Χρειαζόταν να κοιτάξουμε για νέο προπονητή και παρόλο που ο Μαντσίνι τα είχε πάει πολύ καλά πήραμε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ωστόσο, ο Μαντσίνι αποφάσισε να φύγει".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ