2013-04-22 19:42:23
Φωτογραφία για Παίζει τα «ρέστα» της την Τετάρτη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ άσκησε τελικά έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών της λόγω της διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό, και θα εκδικασθεί από την αντίστοιχη της ΕΠΟ το απόγευμα της Τετάρτης (24/04). Εξιτήριο από το Ιατρικό κέντρο, στο οποίο διακομίστηκε λόγω αδιαθεσίας, πήρε ο Μιχάλης Παυλής.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα κρίνει εν τέλει αν θα ισχύσουν οι ποινές της αφαίρεσης τριών βαθμών και του μηδενισμού της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πανθρακικό, συν της αφαίρεσης δύο βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν και οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ουσιαστικά καμία ελπίδα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία έκαναν την έφεση και η εκδίκαση της θα γίνει την Τετάρτη, στις 16:00. Για να σωθεί η ΑΕΚ, θα πρέπει να δικαιωθεί στην έφεση, ενώ στα λιγοστά λεπτά που θα κληθεί να παίξει, για να ολοκληρώσει τον αγώνα με τον Πανθρακικό, να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, ώστε να πάρει τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν πάνω από τον ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 32 βαθμούς. Ενα ακραίο σενάριο, που καλά-καλά δεν το πιστεύουν ούτε οι παράγοντες της ΑΕΚ, ωστόσο κατέθεσαν την έφεση επικαλούμενοι πρωτίστως ηθικούς λόγους.


Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Παυλής (φωτ.) απέδειξε ότι πρώτα είναι οπαδός της Ενωσης. και μετά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της. Λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το Ιατρικό Κέντρο, στο οποίο διακομίστηκε λόγω αδιαθεσίας μετά την ήττα της ΑΕΚ στο Περιστέρι, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας του:

"Θα’ μαι πάντα στο πλευρό σου και σε κάθε απειλή θα’ μια φρουρός σου, παντοτινέ, μοναδικέ έρωτα της ζωή μου. Δίπλα σου ΑΙΩΝΙΑ και ΠΑΝΤΑ!!! Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ…"!!!
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ