2013-04-22 20:22:04
Φωτογραφία για Τα οθωμανικά μνημεία της Ηπείρου, προσελκύουν το τουριστικό ενδιαφέρον των Τούρκων
Τα οθωμανικά μνημεία, στην Κόνιτσα και τα Ιωάννινα, άνοιξαν την... πόρτα τους στην τουριστική αγορά της Τουρκίας, καθώς για ακόμη μια φορά... πραγματοποιήθηκε επίσκεψη φορέων τουρισμού από την γειτονική χώρα στην περιοχή, στο πλαίσιο της συνεργασίας και του διαύλου επικοινωνίας που προωθεί ο Δήμος Ιωαννιτών.

Οι πρώτες οργανωμένες εκδρομές από την Τουρκία προς τα Ιωάννινα, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο 15θήμερο,τόνισε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας TURSAB, Aziz Ciga, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης. Στην αποστολή συμμετείχαν 30 άτομα, στη πλειονότητά τους τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών μέσων ενημέρωσης και προβολής της Τουρκίας.

Το διήμερο της επίσκεψης συμπεριελάμβανε ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής, παρουσιάσεις και ομιλίες για την συντήρηση των επισκέψιμων χώρων και μνημείων, αλλά και συναντήσεις, μεταξύ των Τούρκων τουριστικών πρακτόρων και εκπροσώπων γραφείων και ξενοδοχείων από τα Ιωάννινα.

Σε δηλώσεις τους, οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, τόνισαν ότι εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του τόπου και την τουριστική υποδομή της περιοχής που επισκέφτηκαν, και από το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής συνεργασίας - φιλοξενίας και που είχε οργανωθεί.
kerdos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ