2013-04-22 20:38:04
Φωτογραφία για Συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον γγ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού
«Αυτές οι αποφάσεις έχουν καταστρέψει την κυπριακή οικονομία, την επιχειρηματικότητα στο νησί και θα χρειαστούν τεράστιες προσπάθειες, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες», τόνισε... ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφερόμενος στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κύπρο.

«Η Ελλάδα, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να παραμένει το βασικότερο στήριγμα του κυπριακού λαού στον αγώνα που δίνει για απελευθέρωση και επανένωση και θεωρήσαμε ότι ήταν χρήσιμο να έχουμε αυτές τις ανταλλαγές απόψεων», επεσήμανε ο κ. Κυπριανού.

«Έχουμε, λοιπόν, ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την κατάσταση, αλλά και για τους προβληματισμούς που αναπτύσσουμε ως κόμμα γύρω από αυτά τα ζητήματα και το γεγονός ότι αναζητούμε μια εναλλακτική επιλογή, για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του μνημονίου. Φυσιολογικά, έχουμε συζητήσει και το Κυπριακό. Ένα θέμα που έχει να κάνει με την επιβίωση του λαού μας στο νησί και για το οποίο πρέπει να πω ότι έχουμε έντονες ανησυχίες για ενδεχόμενη προσπάθεια από διάφορες πλευρές και σε αυτό το ζήτημα να υπάρξει μια βεβιασμένη ενέργεια, η οποία να οδηγήσει στην επιβολή λύσης και στο Κυπριακό, η οποία να συγκρούεται με αυτά τα οποία έχουν μέχρι σήμερα αποφασισθεί», προσθέτει.
ipop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ