2013-04-22 22:25:06
Φωτογραφία για Μαρινάκης: Δουλεύουμε για τον κόσμο
Μήνυμα ενότητας και ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη γιορτή των βετεράνων του Ολυμπιακού. «Είμαστε μια γροθιά, δεν μας επηρεάζουν ελάχιστοι, θα ενισχυθούμε και θα δουλέψουμε για τη νέα σεζόν. Πάμε για 20 σερί πρωταθλήματα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε την υπόσχεσή του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα τους σερί τίτλους, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί κι άλλο για τη νέα σεζόν παρότι πήρε άνετα τον φετινό τίτλο, ενώ σχετικά με το κλίμα που υπήρξε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ δήλωσε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος σαν γροθιά κι ότι η διοίκησή του θα συνεχίσει να δουλεύει για τα 5 εκατομμύρια των οπαδών της στην Ελλάδα και τα άλλα τόσα στο εξωτερικό κι όχι για «100 κοπρόσκυλα που προσπαθούν επίτηδες να προκαλέσουν πρόβλημα και ζημιά στην ομάδα».

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου της πειραίκής ΠΑΕ μετά τη βράβευσή του από το Σύνδεσμο βετεράνων:


«Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω όλους μαζί απόψε. Μας συνδέει φιλία, έντονα συναισθήματα και, όπως είδατε χτες, θέλαμε με μία λιτή τελετή να αποτυπώσουμε την ιστορία του Θρύλου μας που έχετε γράψει όλοι εσείς με χρυσά γράμματα. Μας έχετε κάνει περήφανους και αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, ελάχιστες ομάδες το έχουν πετύχει παγκοσμίως.

Όπως είχα υποσχεθεί μετά την πρώτη φιέστα το 2001, πάμε για άλλα 20 πρωταθλήματα. Καλό είναι να το πράξουμε με έργα και όχι με λόγια. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε υγιής ομάδα, έχουμε ακαδημίες, τους Νέους μας, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Η ομάδα μας φέτος με ευκολία πήρε το πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο να ενισχυθούμε και να προετοιμαστούμε το καλοκαίρι για την επόμενη σεζόν.

Είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μια γροθιά, νομίζω ότι είμαστε. Ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις από κάποιους που το παίζουν Ολυμπιακοί. Είναι ελάχιστοι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν ζημιά, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Τα εκατομμύρια των οπαδών μας χαίρονται κάθε πετυχημένη στιγμή μας, δεν μπορούν να μας χαλάσουν την εικόνα 100 κοπρόσκυλα, να το πούμε κι έτσι.

Η εικόνα είναι των 5 εκ. Ελλήνων και άλλων τόσων στο εξωτερικό οπαδών του Ολυμπιακού. Θα κάνω το παν για να είναι όλοι αυτοί ευχαριστημένοι. Θα το πράξουμε στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός.»
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ