2013-04-23 00:15:42
Φωτογραφία για ΛΑΜΠΡΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Με μία λαμπρή εκδήλωση στο V’Ammos, οι Βετεράνοι της ομάδας μας βράβευσαν παλαιούς Προέδρους και παίκτες-θρύλους του Ολυμπιακού μας.

Το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η λαμπρή ιστορία του Ολυμπιακού μας, μέσα από τη φιέστα για την κατάκτηση του 40ού Πρωταθλήματος.

Μία ημέρα μετά, το βράδυ της Δευτέρας, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του V’Ammos, οι Βετεράνοι της ομάδας μας διοργάνωσαν μία υπέροχη εκδήλωση, για να τιμήσουν παλαιούς Προέδρους της ομάδας μας, αλλά και παίκτες-θρύλους, οι οποίοι έγραψαν ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μεταξύ αυτών οι αρχηγοί της εφετινής ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο, όπως και ο προπονητής της ομάδας μας, ο κ. Μίτσελ!

Η εκδήλωση άρχισε με την άφιξη του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο V’Ammos. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας εισήλθε στην αίθουσα υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού, χειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους! Εκεί ήταν, φυσικά και το βαρύτιμο τρόπαιο του εφετινού Πρωταθλήματος!


Τον λόγο πήρε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και συνέχισε: «Η σημερινή εκδήλωση των Βετεράνων είναι αφιερωμένη στην ομάδα-Θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με τα 40 Πρωταθλήματα, Κύπελλα, νταμπλ Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, Γιώργος Δαρίβας, πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα γιατί θα τιμήσουμε τους προέδρους Γιώργο Ανδριανόπουλο, Νίκο Γουλανδρή, Σταύρο Νταϊφά, Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο καθένας από τους οποίους έχουν βάλει τη δική του σφραγίδα στον Ολυμπιακό μας. Ευχόμαστε όλη την κατάκτηση του 41ου Πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό μας με περισσότερους βαθμούς. Θέλω από το βήμα αυτό να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας και να τονίσω ότι θα τον στηρίζουμε πάντοτε, σε χαρά και σε λύπη. Βαγγέλη προχώρα, είμαστε μαζί σου»!

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, φυσικά, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της «Θρύλος Α.Ε.» κ. Γιώργος Παύλου, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και Πρόεδρος Λίγκας κ. Γιάννης Μώραλης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Το παρών έδωσαν και η Ε.Π.Ο., αλλά και η Ε.Π.Σ.Π.

Πρώτος βραβεύτηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα 12 Πρωταθλήματα, τα οποία έχει κατακτήσει φορώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα. «Νομίζω πως όταν σε βραβεύουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά σε αυτή την ομάδα, στον Ολυμπιακό, τα λόγια είναι περιττά. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», ήταν τα λόγια του.

Ο Ηλίας Υφαντής με τον Κώστα Πολυχρονίου τίμησαν στη συνέχεια τον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ο «μάγος» παρέλαβε το βραβείο του συγκινημένος. Ακολούθησε η βράβευση του προπονητή του Ολυμπιακού, του κ. Μίτσελ, την οποία έκανε ο Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο κ. Δαρίβας.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναγνώριση και το βραβείο, είμαι πάρα πολύ περήφανος που μπορώ να αποτελώ κι εγώ μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Προέρχομαι από έναν σύλλογο στον οποίο άρχισα στα 12 και από τον οποίο έφυγα στα 36. Είναι ένας σύλλογος που ξέρει να αναγνωρίζει αυτές τις στιγμές και ξέρω πως είναι να είσαι μέλος ενός συλλόγου που κυριαρχεί και έχει πάντα τόσους τίτλους. Ξέρουμε τη σημασία που έχει για όλους αυτή η ομάδα και γνωρίζουμε καλά τη σημασία και όλου αυτού του κόσμου, ο οποίος είναι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο κ. Γλύκας στη συνέχεια έστειλε συγχαρητήρια προς τον κ. Στορκ και την ομάδα Νέων για την κατάκτηση και αυτού του Πρωταθλήματος!

Αμέσως μετά τον κ. Μίτσελ, είχε έρθει η ώρα των αρχηγών μας να τιμηθούν. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο σήκωσαν ξανά το τρόπαιο του Πρωταθλητή και παρέλαβαν τα δικά τους, υπό τους ήχους, για ακόμη μία φορά, του «We Are The Champions»! Η ιστορία του Ολυμπιακού βράβευσε τη σημερινή ομάδα!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σημείωσε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που φοράμε αυτή τη φανέλα. Και για όλους όσοι έχουν σταματήσει πρόσφατα, ή πιο παλιά και εν γένει για όλους τους Βετεράνους, ισχύει ότι είναι για εμάς πρότυπα! Θέλουμε να σας μοιάσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να σας κάνουμε όλους υπερήφανους, γιατί πιστεύετε σε εμάς».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλοί παλαιοί άσοι της ομάδας μας, από την παλαιότερη, αλλά και πιο πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού μας.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα των Προέδρων. Πρώτος ο αείμνηστος Γιώργος Ανδριανόπουλος. Η κα. Λένα Κυριακίδου, κόρη του Γιώργου Ανδριανόπουλου παρέλαβε την τιμητική διάκριση, ενώ παρών ήταν και ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Γουλανδρής. Μία τεράστια φυσιογνωμία για τον Ολυμπιακό. Την τιμητική του διάκριση παρέλαβε, ουσιαστικά, η οικογένειά του, μέσω του Ιδρύματος Γουλανδρή και τον κ. Μασούρη, ο οποίος τόνισε: «Καλησπέρα σε όλους, εκ μέρους της οικογενείας Γουλανδρή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Βετεράνων και να ευχηθούμε στον Ολυμπιακό μας μεγάλες επιτυχίες».

Η κα. Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του Σταύρου Νταϊφά, μεγάλου Προέδρου του παρελθόντος του Ολυμπιακού μας πήρε, στη συνέχεια, τη δική της τιμητική διάκριση, για λογαριασμό του πατέρα της. «Καλησπέρα σας και από μένα θα είναι δύσκολο να είμαι τόσο θριαμβευτική, δεν μπορεί για λόγους υγείας, αλλά η σκέψη του είναι πάντα μαζί σας», εξήγησε και εν συνεχεία διάβασε έναν χαιρετισμό από τον πατέρα της. Παρούσα ήταν και η κα. Λόλα Νταϊφά.

Επόμενη… στάση στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού, ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης. «Δώδεκα πρωταθλήματα, το νέο γήπεδο Καραϊσκάκη… Σηματοδότησε μία άλλη μεγαλύτερη πορεία», είπε ο κ. Γλύκας. Ο κ. Κόκκαλης έστειλε τους χαιρετισμούς του από την Αμερική και ζήτησε να δει όλο το Δ.Σ. των Βετεράνων όταν επιστρέψει από για να παραλάβει το κύπελλό του, το οποίο προς το παρών πήρε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης.

Και κάπως έτσι, η εκδήλωση έφτασε προς το τέλος της, όπου… περίμενε η σημερινή εποχή. Η εποχή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας τιμήθηκε από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού για τα Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, για την προσφορά του στην ομάδα και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ