2013-04-23 00:42:03
Φωτογραφία για Πατέρας Tsarnaev: «Οι γιοι μου δεν θα μπορούσαν ποτέ να το κάνουν αυτό»!
Συνέντευξη σε ρωσική εφημερίδα έδωσε ο πατέρας των νέων που κατηγορούνται για την επίθεση στη Βοστώνη, με την οποία εκφράζει την απόλυτη βεβαιότητα... για την αθωότητά τους.

Ο ένας γιος του είναι ήδη νεκρός και ο άλλος βρίσκεται στην εντατική. Ο πατέρας, παρά τα στοιχεία που συσσωρεύονται εναντίον τους, εμμένει στην αθωότητά τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην καθημερινή εφημερίδα «Komsoloskaya Pravda», ο Ansor Tsernaev χαρακτήρισε τον νεκρό γιο του Tamerlan «καλό μουσουλμάνο», ο οποίος έγινε περισσότερο πιστός μετά τον γάμο του και πήγαινε κάθε Παρασκευή στο τζαμί. Τελευταία, ο αποθανών δεν είχε δουλειά και ασχολούνταν με το τρίχρονο παιδί του. Σχεδίαζε, μάλιστα, να επιστρέψει στη Ρωσία.

Για τον 19χρονο που βρίσκεται στην εντατική και ανακρίνεται πλέον γραπτώς από τις Αρχές, ο πατέρας του είπε ότι είχε «μεγάλα σχέδια» για το μέλλον του, αφού ήθελε να γίνει γιατρός και να ανοίξει το δικό του ιατρείο:

«Τώρα γίνεται λόγος για επιθέσεις με βόμβες, πώς είναι αυτό δυνατόν;», αναρωτήθηκε.

Τέλος, χαρακτήρισε την ανάκριση ως «πολιτική αποστολή» και «χολιγουντιανό σόου», μιας και ο Tamerlan παρακολουθούνταν από τις Αρχές εδώ και δύο χρόνια και πιστεύει ότι του έστησαν παγίδα. Ο άλλος του γιος απλά βρέθηκε σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή….

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ