2013-04-23 00:28:05
Φωτογραφία για Η μελέτη των Καναδών για το αεροδρόμιο Τρίπολης
Το πλάνο της μετατροπής του αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό και τα σχέδια λειτουργίας του δημοσιοποίησε Καναδική εταιρεία που... το διεκδικεί, σε ειδική εκδήλωση στην Τρίπολη, όπου παραβρέθηκε και ο Πρέσβης του Καναδά Robert Peck.

Η μελέτη μετατροπής του αεροδρομίου, παρουσιάστηκε από τον διευθυντή της Καναδικής εταιρείας Antulio Richetta. Ο κ. Peck σημείωσε ότι η περιφερειοποίηση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την επένδυση στην καινοτομία, συνιστούν θετική εξέλιξη για τη δημιουργία νέων επενδυτικών ευκαιριών.

Η εκδήλωση “Peloponnese: Open for Business” διοργανώθηκε από την Περιφέρεια σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά και τον Οργανισμό Invest in Greece. Μάλιστα είχαν κληθεί και παραβρέθηκαν οι πρέσβεις της Αργεντινής, της Κροατίας και των Φιλιππίνων, εμπορικοί ακόλουθοι και εκπρόσωποι του Ισραήλ, της Εσθονίας, της Πολωνίας, του Λουξεμβούργου, της Πορτογαλίας, της Σερβίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Ταϊπέι, της Νότιας Αφρικής, της Ινδονησίας, της Μολδαβίας, της Ιορδανίας, του Μεξικό, της Ισπανίας, της Κύπρου, του Ιράκ, του Καζακστάν, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Η μελέτη
moriasnow.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να ξεκολήσουμε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να ξεκολήσουμε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ