2013-04-23 05:44:03
Φωτογραφία για Ο άγριος καβγάς που παραλίγο να διαλύσει τη σχέση τους!
Και ενώ όλα έβαιναν καλώς στη ζωή της Έλενας Παπαρίζου και ειδικά μετά το μυστικό αρραβώνα της με τον Ανδρέα Καψάλη, ένας άγριος καβγάς λίγο έλειψε να τους φτάσει στον χωρισμό.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η News η οποία μιλά για σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους με αφορμή το σέξι νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας για το τραγούδι της "Πόσο μ' αρέσει".

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ανδρέας Καψάλης έγινε έξω φρενών με το περιεχόμενο του κλιπ κατά το οποίο η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ζαρτιέρες και προκλητικά εσώρουχα και φιλιέται με τον παρτενέρ της αισθησιακά.

"Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το δρόμο, όταν ο πολιτικός μηχανικός είδε την οπτικοποιημένη εκδοχή του νέου τραγουδιού της Έλενας. Ο οίκος ανοχής απροσδιόριστης χρονικά εποχής (το σκηνικό όπου διαδραματίζεται το βίντεο κλιπ), οι αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας αλλά και η άκρως ερωτική διάθεση που αποπνέει το όλο κόνσεπτ έφεραν εξ απροόπτου τον Ανδρέα Καψάλη, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του" αναφέρει το δημοσίευμα.

Μετά από ώρες διαφωνιών με την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ο πολιτικός μηχανικός φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι η δουλειά της αγαπημένης του απαιτεί και ορισμένες τέτοιες εμφανίσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ