2013-04-24 22:30:39
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης για τον 5ο αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με την Εφές την Παρασκευή (21:45/ ΝΕΤ) στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται και δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να εμφανιστούν στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας για το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επιστήσει όλο το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας κάποιες μικρές προσαρμογές στο παιχνίδι της ομάδας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η γενικότερη φιλοσοφία δεν αλλάζει, παρά μόνο κάποιες μικρές αλλαγές από τους τεχνικούς των ομάδων.

Ο Μπαρτζώκας μετά και την προπόνηση της Τετάρτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ την Πέμπτη στις 17:30 θα σχολιάσει και θα αναλύσει τις σκέψεις του για το 5ο ματς με τους Τούρκους στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός θα πάει στο παιχνίδι με τους Τούρκους με όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανελευσινιακό και αυτό που ζητάει είναι απόλυτη συγκέντρωση και να δώσουν το... 200% στην άμυνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ