2012-04-03 01:37:54
Φωτογραφία για Χαλάει ο καιρός, έρχονται και βροχούλες
Λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που βαθμιαία τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες μπόρες ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 σύμφωνα με το meteo.gr Τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 18, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 18 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 8 έως 22 βαθμούς. Πάντως στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, σταδιακά όμως στα νότια θα ενισχυθούν σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νότια θυελλώδεις.


Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ