2012-04-03 01:37:05
Φωτογραφία για Το αντιμνημόνιο ζει στον αστερισμό του Λεφτά Υπάρχουν...
Γράφει ο Γιάννης ΠαπαϊωάννουΤο ΚΚΕ θεωρεί ότι λεφτά υπάρχουν και θα τα πάρουμε από τους πλούσιους μέσω δήμευσης ή κάτι τέτοιο και μετά θα γίνουμε Κορέα.Ο ΣYΡΙΖΑ θεωρεί ότι λεφτά υπάρχουν και θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και μετά θα γίνουμε Βενεζουέλα με τον Τσάβες στην ΕΕ.

Οι Αν. Έλληνες είναι σίγουροι ότι λεφτά υπάρχουν κάπου εκεί έξω, στην ΚΙΝΑ στην Ρωσία ή στο υπέδαφος στα CDS, αλλά κάποια συνωμοσία δεν τα αφήνει να έρθουν σε εμάς. Πάντως θα τα πάρουμε αρκεί να γίνουμε… Καραϊσκάκης και να έχουμε την βοήθεια της Παναγιάς.

H ΔΗΜΑΡ πιστεύει ότι λεφτά Υπάρχουν και μάλιστα είναι σε ευρώ και ακόμη παραπέρα ότι μπορούμε να τα πάρουμε χωρίς μέτρα ή κάποιο μνημόνιο.

Πολλοί από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στον αστερισμό του “Λεφτά Υπάρχουν… αλλά”.

Σε αυτόν το αστερισμό τα λεφτά απλώς δεν διαχειρίζονται σωστά για κάποιο λόγο και γι αυτό δεν φτάνουν.


Στην πράξη όμως λεφτά δεν υπάρχουν.

Οι αντιμνημονιακοί ως δύναμη υπευθυνότητας πρέπει να το πούμε καθαρά για να αρχίσει η κουβέντα και να καταρτιστούν σχέδια και προγράμματα εναλλακτικά του μνημονίου.

Λεφτά δεν υπάρχουν! Τελείωσαν. Τώρα τι κάνουμε; Που θα βρούμε τα λεφτά Πως θα βγάλουμε ως χώρα λεφτά;

Οι μνημονιακοί προτείνουν επιτροπεία και υποτέλειες. Όμως όσο δεν απαντιέται σοβαρά αυτό το ερώτημα από τους αντιμνημονιακούς, τόσο θα οδηγούμαστε σε περικοπές μισθών και συντάξεων χωρίς τέλος, καθώς οι μνημονιακοί δεν έχουν άλλο σχέδιο παρά μόνο αυτό. “Δεν υπάρχει εναλλακτική οδός” σου λένε όσο δεν απαντά στο που θα βρούμε τα λεφτά!

Θα ήθελα λοιπόν 30 καθηγητές ερευνητές και ειδικοί Έλληνες πατριώτες (όχι πολιτικοί) επί όλων των θεμάτων να χωθούν σε ένα δωμάτιο για όσο χρειαστεί. Και υπό την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας και να χαρτογραφήσουν ψύχραιμα τους πιθανούς δρόμους που έχουμε εμπρός μας. Και να βγουν να μας πουν με απλά λόγια:

Έτσι έχουν τα πράγματα: Εδώ είμαστε σήμερα. Αν πάμε από εκεί θα γίνει αυτό εκείνο και το άλλο.. αν πάμε από εδώ θα δούμε τούτο και το άλλο. Υπάρχει και εκείνος ο παράγοντας υπάρχει και το άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη…“

Δεν θέλουμε πόρισμα! Είναι σίγουρο ότι όταν έχουμε όλη την πληροφορία για το τι μας συμφέρει θα βγάλει ο καθένας το πόρισμα του.papaioannou.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ