2013-04-29 00:27:06
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Παύλο Δερμιτζάκη και οπαδούς σημειώθηκε λίγο μετά την λήξη του ημιτελικού του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ΜΜΕ της Θράκης.

Το "thrakisports.gr" σε δημοσίευμά του αναφέρει το σοβαρό επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στον προπονητή του Πανθρακικού και κυρίως έναν οπαδό. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, την ώρα που Παύλος Δερμιτζάκης έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε επίθεση από μερίδα του κόσμου και ενώ ο ίδιος προσπάθησε να ανέβει στα κάγκελα, καλώντας έναν συγκεκριμένο οπαδό να κατέβει μπροστά του, καθώς με εκείνον φαίνεται πως υπήρξε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Στο περιστατικό ήταν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες. Κάποιοι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον προπονητή του Πανθρακικού.

Ωστόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε συνέχεια στο συμβάν στην συνέντευξη Τύπου. Εκεί ευχαρίστησε όλους τους «υγιείς φιλάθλους του Πανθρακικού», όπως τους χαρακτήρισε. Αλλά με φανερή διάθεση ειρωνείας, ζήτησε... συγγνώμη από τους «λίγους υπόλοιπους» για το γεγονός ότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ούτε κατάφερε να την βγάλει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. 


«Μας ευχαρίστησε το χειροκρότημα του κόσμου.

Για κάποιους λίγους θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Συγγνώμη γιατί δεν πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Πανθρακικού ποτέ δεν συγχώρεσε στον Δερμιτζάκη τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Πανθρακικό στην προηγούμενη θητεία του για να πάει στον ΠΑΟΚ. Για αυτό και αρκετοί αντιμετώπισαν με μεγάλη επιφύλαξη την πρόσληψή του μετά την απόλυση του Σάββα Παντελίδη από το τιμόνι του συλλόγου.

* Η φωτογραφία είναι από το thrakisports.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ