2013-05-01 00:35:03
Φωτογραφία για Αναζωογονητικό πήλινγκ σώματος με lime
Ένα από τα λιγότερο γνωστά εσπεριδοειδή που όμως έχει τη δική του θέση στα μυστικά της ομορφιάς είναι το lime. Η υπέροχη μυρωδιά του θα σας αναζωογονήσει και θα σας δημιουργήσει... μια αίσθηση ευεξίας και ζωντάνιας. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε ένα υπέροχο πήλινγκ που βασίζεται σε αυτό το υπέροχο εσπεριδοειδές.

Θα χρειαστείτε:

- 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο lime

- 3-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

- 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

- 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο περγαμόντου

- 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή έλαιο jojoba ή αμυγδαλέλαιο (επιλέξτε ένα από τα τρία)

- 1/3 φλιτζανιού αγνό έλαιο καρύδας

- 2 φλιτζάνια ζάχαρη

Αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλετε μπορείτε να παραλείψετε κάποιο έλαιο που δεν σας αρέσει η μυρωδιά του.

Τρόπος παρασκευής:

Πάρτε ένα μπολ και ρίξτε σιγά σιγά όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο ή το έλαιο jojoba ή το αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα
. Στη συνέχεια πάρτε ένα από τα τρία έλαια (ελαιόλαδο, έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο) και ρίξτε το σταδιακά στο μείγμα, ενώ παράλληλα συνεχίστε το ανακάτεμα. Μόλις το μείγμα σας γίνει ενιαίο, αυτό σημαίνει πως είναι έτοιμο για χρήση.

Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια ποσότητα από το πήλινγκ και αρχίστε να κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο σας το σώμα. Καλό θα ήταν να επιμείνετε στα σημεία που συνήθως είναι πιο τραχιά, για παράδειγμα αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Πρόκειται για τα σημεία που το έχουν περισσότερο ανάγκη και που καλό θα ήταν να τα προετοιμάσετε από τώρα και να μην περιμένετε να καλοκαιριάσει για να τους δώσετε λίγη σημασία. Αφού λοιπόν κάνετε μασάζ για κάποια λεπτά, ξεπλυθείτε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό και βάλτε την ενυδατική σας κρέμα.

beautetinkyriaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ