2013-05-01 01:29:04
Φωτογραφία για Ξάνθη: Παραμένει κλειστό το δημοτικό κολυμβητήριο
Τα... μπρατσάκια τους και σε άλλο κολυμβητήριο έχουν πάρει περίπου 400 κάτοικοι του νομού Ξάνθης, οι οποίοι... βλέπουν το Δημοτικό Κολυμβητήριο να παραμένει κλειστό, χωρίς καμία απολύτως συντήρηση.

«Η κολύμβηση στην πόλη μας έχει καταστραφεί. Ελάχιστοι κολυμβητές μας πηγαινοέρχονται στην Καβάλα και έχουν μεταγραφεί σε ομάδες εκεί, ενώ οι υπόλοιποι έχουν εγκαταλείψει», εξηγεί ο Γιώργος Κόκκινος, πρόεδρος του Κολυμβητικού Συλλόγου «Ποσειδώνας», προσθέτοντας πως «το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό, καθώς η πολιτική ανικανότητα μας έχει οδηγήσει σήμερα σε αυτό το σημείο».

Παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής Αρχής για επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου αυτό παραμένει κλειστό, σύμφωνα με άρθρο του akritasmedia.gr, ενώ δεν λείπει κατά καιρούς και το... πλιάτσικο από επιτήδειους.

«Εμείς είχαμε κάνει έγγραφο προς τον δήμο να αναλάβουμε τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Αδιαφόρησαν παντελώς να μας απαντήσουν έστω και αρνητικά. Το μεγαλύτερο κόστος είναι τα καύσιμα, ωστόσο υπάρχουν πολλές μορφές ενέργειες, γι αυτό και μπορεί να βρεθεί κάτι εναλλακτικό για τη θέρμανση», επεσήμανε επίσης ο επικεφαλής του «Ποσειδώνα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ