2013-05-14 01:51:17
Φωτογραφία για Γερμανία: Ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων με τη Βραζιλία
Τριήμερη επίσκεψη στη Βραζιλία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Γερμανίας στο πλαίσιο ενεργειών του Βερολίνου για... σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων με την 6η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη.

Ο Joakim Gauk είχε συνάντηση μεταξύ άλλων και με την ομόλογό του, Dilma Rousseff. Τον πρόεδρο της Γερμανίας συνοδεύει ομάδα επιχειρηματιών. Στις πρώτες της δηλώσεις η Dilma Rousseff εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον αγώνα του Joakim Gauk υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας, εστιάζοντας εξίσου στην ανάγκη να αυξηθούν οι αμοιβαίες επενδύσεις και το εμπόριο ανάμεσα στα δύο κράτη.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα της να αξιοποιηθούν οι 50 εταιρείες, συμφερόντων Βραζιλίας, που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία καθώς και να αυξηθούν οι δεσμοί στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως στον τομέα της Επιστήμης, της Τεχνολογίας και της Βιομηχανικής Καινοτομίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Γερμανίας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με την Dilma Rousseff και τις επαφές του στο Σάο Πάολο, την οικονομική πρωτεύουσα της Βραζιλίας.

Ο Joakim Gauk έφτασε την Κυριακή στη Βραζιλία, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ