2013-05-14 01:46:13
Φωτογραφία για Η Apple ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο AppleCare
Αλλαγή πολιτικής της εταιρείας σχετικά με την επισκευή των iPhone και iPad

H Αpple την Πέμπτη που μας πέρασε πραγματοποίησε μια συνάντηση των υπάλληλων της και συγκεκριμένα του τεχνικού προσωπικού της στο town hall της στα κεντρικά της κτίρια.

Ο βασικός λόγος για αυτή την συγκέντρωση ήταν η ενημέρωση για τα νέα μέτρα που πρόκειται να λάβει η εταιρεία σχετικά με AppleCare και το AppleCare+ και που όπως ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της Apple Tara Bunch αυτά θα ενεργοποιηθούν άμεσα ξεκινώντας από την Αμερική και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξαπλωθούν και στις υπόλοιπες χώρες.

To ΑppleInsider κατάφερε να προσεγγίσει υπάλληλο της Apple που παρευρέθηκε σε αυτή την συνάντηση και έτσι μας παρουσιάζει τα όσα ειπώθηκαν την Πέμπτη.

To σημαντικότερο νέο είναι η αλλαγή πολιτικής της Apple σχετικά με την επισκευή των iPhone και iPad. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα αν κάποιος επιστρέψει πίσω ένα iPhone, iPod, ή iPad η Apple το αντικαθιστούσε άμεσα με ένα ανακατασκευασμένο
. Πλέον οι τεχνικοί της Apple θα προσπαθούν να επισκευάσουν την ίδια την συσκευή και έτσι θα επιστρέφουν στον πελάτη το αρχικό τους iPhone ή iPad. Τα Apple Stores έχουν την δυνατότητα να αντικαθιστούν βασικά ελαττωματικά κομμάτια όπως home buttons και μπαταρίες αλλά σύντομα θα εξοπλιστούν έτσι ώστε να μπορούν να επισκευάζουν τα περισσότερα εξαρτήματα μιας συσκευής συγκαταλεγόμενης και της οθόνης αλλά και την μητρικής πλακέτας. Για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, οι τεχνικοί της Apple θα έχουν πρόσβαση και σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία της εταιρείας.

Με αυτή την αλλαγή έχει υπολογιστεί ότι η Apple θα γλιτώνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο!

Μια άλλη αλλαγή είναι και ότι το AppleCare θα γίνει πλέον μια συνδρομητική υπηρεσία ταυτισμένη με τον πελάτη και όχι με ένα μοναδικό Apple προϊόν. O συνδρομητής θα ενημερώνεται για ποια προϊόντα θα καλύπτει η συνδρομή του κατά την έναρξη της και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει “exclusive” 24/7 βοήθεια για ότι χρειαστεί . Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Τέλος η Apple σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει το τεχνικό προσωπικό της που δουλεύει από το σπίτι και όχι από κάποιο γραφείο και που ήδη ανέρχεται στους 4,200 τεχνικούς αυτής της κατηγορίας.

Πηγή: greekapplenews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ