2013-05-22 09:42:06
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΕ... PLAN B Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο εντάσσει ψηφοφορία ισπανικής εφημερίδας τον Μίτσελ, σε περίπτωση που δεν γίνει το... deal με τον Κάρλος Αντσελότι!

Ο «Special One» θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ, όπως δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ήδη έχει αρχίσει η σεναριολογία για τον διάδοχό του. Πρώτο φαβορί είναι ο Κάρλος Αντσελότι, ωστόσο οι Ισπανοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μην κλείσει η συμφωνία με τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της μαδριλένικης εφημερίδας, «Marca» πραγματοποιεί ψηφοφορία για το ποιος είναι ο καταλληλότερος να κάτσει στον πάγκο της Ρεάλ σε περίπτωση που δεν γίνει το deal με τον Ιταλό τεχνικό και μεταξύ των έξι υποψηφίων, βρίσκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Ο Ισπανός τρχνικός μάλιστα που φόρεσε για χρόνια τη φανέλα της «βασίλισσας» ενώ ήταν προπονητής και στις ακαδημίες της, είναι στην 3η θέση της λίστας, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το 15,2% (6.370) των ψήφων, λίγο πιο κάτω από τους Γιούργκεν Κλοπ και Ράφα Μπενίτεθ που βρίσκονται στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Παράλληλα ο Μίτσελ βρίσκεται αρκετά πιο πάνω από τους Πέπε Μελ και Αλμπέρτο Τορίλ, ενώ πρώτο φαβορί δίνεται ο Γιούπ Χάινκες με ποσοστό 36,9%.

Στην ψηφοφορία έχουν πάρει μέρος 41.804 άνθρωποι (μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ