2013-05-24 14:53:04
Φωτογραφία για Άνδρες βουτούν πάνω σε θαλάσσιες αγελάδες [video]
Κατηγορίες κακοποίησης ζώων αντιμετωπίζουν δυο άνδρες από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών που διασκέδαζαν βουτώντας από μια προβλήτα πάνω σε θαλάσσιες αγελάδες (manatee).

Στο video φαίνεται ένας άνδρας να πηδά πάνω σε μια θαλάσσια αγελάδα και το μωρό της που κολυμπούν κοντά σε μια προβλήτα, σε κατοικημένη περιοχή.

«Να το κάνω; Ας το κάνουμε! Πήδα», ακούγεται να λέει.

Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Αλιείας και Άγριας Ζωής, το video τραβήχτηκε πριν περίπου 1,5 χρόνο.

Η Υπηρεσία ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα σε συνεργασία με τις Αρχές της Φλόριντα για ενδεχόμενη παραβίαση της Συνθήκης για την Προστασία των Απειλούμενων Ειδών.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το video όταν αναρτήθηκε στο YouTube, ωστόσο κατά την έρευνά τους διαπίστωσαν ότι αρχικά είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα στο Facebook πριν περίπου 1,5 χρόνο.

Το video τραβήχτηκε στην παραλία «Cocoa Beach» με πρωταγωνιστές δυο άνδρες, οι οποίοι στοχεύουν και πηδούν πάνω στα θαλάσσια θηλαστικά και οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από τις Αρχές.

Οι θαλάσσιες αγελάδες προστατεύονται από τη νομοθεσία της Φλόριντα και από την ομοσπονδιακή νομοθεσία. Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν πρόστιμα ύψους 100.000 δολαρίων αλλά και ποινή φυλάκισης ενός έτους.

news.pathfinder.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ