2013-05-29 18:00:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟ ΣΕΦ
Το ΣΕΦ επισκέφθηκε χθες (28/05) ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Ταμείου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Η επίσκεψη έγινε ύστερα από πρόσκληση του Γιάννη Ιωαννίδη και στην ευρεία σύσκεψη διάρκειας μιάμισης ώρας που ακολούθησε, υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού, συμμετείχαν ακόμα ο πρόεδρος του ΣΕΦ Αντώνης Αρώνης, ο αντιπρόεδρος Στέλιος Ελληνιάδης, ο συντονιστής διευθυντής Παναγιώτης Φασούλας, ο αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής Γιώργος Σιγάλας και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Δημήτρης Αγραφιώτης.

Ο Στέλιος Σταυρίδης, συνοδευόμενος από το Γιάννη Ιωαννίδη, περιηγήθηκε τον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού σταδίου και ενημερώθηκε για όλες τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες, με στόχο την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη που δρομολογούν η διοίκηση και η διεύθυνση του ΣΕΦ. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η εγκατάσταση θα πρέπει να διατηρήσει τον αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα της, με την παροχή δυνατοτήτων άθλησης σε όλα τα αθλήματα που μπορεί να φιλοξενήσει. Παράλληλα, θα πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί πολυδιάστατο και οργανωμένο χώρο πρασίνου, αναψυχής και περιπάτου, για αυτό και αποφασίστηκε να υπάρξει από κοινού σχεδιασμός για τη διαμόρφωση του χώρου.


Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνάντηση και την περιήγησή του, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι ο χώρος του ΣΕΦ θα συνεχίσει να αποτελεί μοναδικό πνεύμονα αθλητισμού και διεξόδου της περιοχής και εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη βεβαιότητά του πως το φαληρικό στάδιο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης προς όφελος της κοινωνίας, του αθλητισμού και της οικονομίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ