2013-05-31 22:15:12
Φωτογραφία για Έκαψε ζωντανό τον συγκάτοικο του για να τoν εκδικηθεί
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, η δολοφονία 24χρονου από το Πακιστάν, που διαπράχθηκε το πρωί της 29ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα το πρωί της ημέρας αυτής εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σερίφου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επελήφθησαν για την κατάσβεση, βρέθηκε μέσα σε δωμάτιο ο 24χρονος αλλοδαπός, ένοικος του διαμερίσματος, με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο και χθες το πρωί κατέληξε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού και της ανθρωποκτονίας είναι ένας 41χρονος από το Πακιστάν, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και ομολόγησε τις πράξεις του.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης προκάλεσε την πυρκαγιά αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το θύμα την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, καθώς επίσης και γιατί τον είχε προσβάλει.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ