2013-06-02 11:47:05
Φωτογραφία για ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ F1 ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ *PHOTOS*
Ημερίδα με θέμα «Οφέλη από τη διοργάνωση αγώνα Formula1 στην Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (6/6 19:00) στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η προσπάθεια που γίνεται για αγώνα προδιαγραφών Formula1 στη Δραπετσώνα είναι μεγάλη και την προσεχή Πέμπτη (6/6) το απόγευμα (19:00) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών.

Θέμα της ημερίδας θα είναι «Οφέλη από τη διοργάνωση αγώνα Formula1 στην Ελλάδα» και μεταξύ άλλων ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Βασίλης Δεσποτόπουλος, και ο επικεφαλής του DielpisFormula1, Θανάσης Παπαθεοδώρου.

Οι δυο πρώτοι θα αναφερθούν στην ευκαιρία που έχει η Ελλάδα για να φιλοξενήσει Γκραν Πρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ ο τελευταίος θα παρουσιάσει την υποψηφιότητα της χώρας μας. Τέλος, συντονιστής και εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trident Cars, Γιώργος Λυμπεράκης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ