2013-06-02 16:21:31
Φωτογραφία για Στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Ηλίας Κυριακίδης
Ο πρώην μέσος της Ένωσης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται για τη μεσαία γραμμή της. Θα αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής αν δεν προχωρήσει μία από τις υποθέσεις Ρόβα - Μητρόπουλου.

Ιδιαίτερη έμφαση στην πληρότητα της ομάδας στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και ειδικότερα στον άξονα αυτής δίνει ο Τραϊανός Δέλλας. Επιθυμεί την προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα έχουν εμπειρία και παραστάσεις ώστε να σηκώσουν το βάρος των δύο μικρότερων κατηγοριών αποτελώντας σημεία αναφοράς για την Ένωση στις δύο δύσκολες και πρωτόγνωρες για το σύλλογο σεζόν που ακολουθούν.

 επιθυμία για την παραμονή του Παύλου Μητρόπουλου είναι δεδομένη, ενώκίνηση έχει ήδη γίνει και για την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα.

Επιστρέφει επίσης ο Γεωργέας ο οποίος μπορεί να σταθεί επαξίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο μάλλον υπολογίζεται για μία και μόνο σεζόν ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και λατρεύτηκε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του και κατόπιν να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο.

Ο 28χρονος Ηλίας Κυριακίδης είναι η νέα περίπτωση που προέκυψε. Ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζουν οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος καθώς υπήρξαν συμπαίκτες από το 2005 ως το 2007 και έχουν εκτιμήσει τη μαχητικότητά του, το ήθος αλλά και το σοβαρό και μεστωμένο παιχνίδι του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ