2013-06-06 15:56:04
Φωτογραφία για Ανακάλυψαν υπόγεια πόλη με δεκάδες μετανάστες στην Ρωσία
Τα φοβισμένα πρόσωπα των κατατρομαγμένων παράνομων μεταναστών αντίκρισαν οι μοσχοβίτες αστυνομικοί κατά την έφοδο που έκαναν σε μια υπόγεια πόλη στην ρωσική πρωτεύουσα.

Ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής ρούχων είχε στηθεί κάτω από τους δρόμους της Μόσχας. Μέσα σε συνθήκες εξαθλίωσης ζούσαν εκεί πάνω από 200 εργάτες, ανάμεσα σε ραπτομηχανές, κλωστές, υφάσματα, χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου.

Έτρωγαν όλοι μαζί στην τραπεζαρία της υπόγειας πόλης των 2 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, η οποία είχε υπνοδωμάτια, ένα τουρκικό καφέ με μπάρμπεκιου, κινηματογράφο και χαρτοπαικτική λέσχη. Κρυφά προμήθευαν τροφή και ειδή πρώτης ανάγκης στους ταλαιπωρημένους μετανάστες.

Η υπόγεια πόλη της Μόσχας ήταν η πιο διάσημη και μεγάλη αγορά της Ρωσίας. Οι αρχές την έκλεισαν πριν από τέσσερα χρόνια για πολλαπλές υγειονομικές παραβάσεις, μη τήρηση κανόνων ασφάλειας και παράνομες δραστηριότητες. Την τελευταία εβδομάδα η ρωσική αστυνομία έκανε διάφορες επιδρομές στην περιοχή με αποτέλεσμα τη σύλληψη 952 ατόμων, μέλη συμμοριών που εμπλέκονταν σε παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών.

eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ