2013-06-07 01:24:06
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών 2013
Από το Γραφείο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια προέλευση του κόσμου διοργανώθηκε η 4η Έκθεση... Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης στο Μετρό του Συντάγματος.

Πρόκειται για την μόνη έκθεση όπου διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ αποτελώντας μια δίοδο προβολής για Δήμους, Περιφέρειες , και ιδιωτικές επιχειρήσεις, διότι αφορά τον εσωτερικό τουρισμό, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του Αθηναϊκού κοινού και όλων των Ελλήνων βοηθώντας στον προγραμματισμό του κόσμου για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ήταν και συνδιοργανωτής της έκθεσης, συμμετείχε με τα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα με την Κέα, την Κύθνο, την Αντίπαρο, την Τήνο, την Άνδρο, την Ανάφη, την Αμοργό, τη Σύρο, την Ίο, τη Μήλο, τη Σίκινο και τη Φολέγανδρο, όπου αξίζει να σημειωθεί πως παραβρέθηκαν ως επίσημοι οικοδεσπότες, κάνοντας την καλύτερη προώθηση για τον τόπο τους, για την Σίκινο ο Δήμαρχος κ. Συρίγος Ιωάννης ,και για την Φολέγανδρο ο Δήμαρχος κ. Βενιός Ελευθέριος.


Την έκθεση επισκέφτηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Τάσος Λιάσκος. Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη όπου συνεχάρη τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου που έδωσαν μαζικό παρόν στην έκθεση προσκαλώντας τους Έλληνες να τα επιλέξουν για τις διακοπές τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοί της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Κώστας Ίσσαρης και Αντώνης Κοκκιασμένος. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τη συμμετοχή των Ελληνικών Προορισμών, ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες και τις προτάσεις σχετικά με την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού ενώ γεύτηκαν και παραδοσιακά προϊόντα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ