2013-06-09 09:45:19
Φωτογραφία για ΓΙΝΕΤΑΙ... Euroleague Women ΤΟ Champions Cup
Προς νέα εποχή οδεύει το ευρωπαϊκό πόλο Γυναικών, αφού όπως όλα δείχνουν από τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν δύο διοργανώσεις, παρά μόνο μία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Προς τα εκεί φαίνεται να οδεύει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), η οποία θα αφήσει πίσω της την ονομασία Champions Cup και θα την ονομάσει Euroleague Women. Δηλαδή, Ευρωλίγκα Γυναικών ελληνιστί, όσο κι αν η Ευρωλίγκα είναι ξένη λέξη, με την οποία θα ονομάζεται η διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλες οι ομάδες που θα δήλωναν συμμετοχή σε Champions Cup και LEN Trophy θα μπαίνουν στην ίδια κληρωτίδα. Θα μείνουν 24 και αυτές θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, από τους οποίους θα περάσουν οι τέσσερις πρώτες, για να μείνουν 16. Μετά από δύο παιχνίδια (ένα εντός και ένα εκτός έδρας) θα μείνουν οι 8 οι οποίες επίσης θα παίξουν δύο ματς στους προημιτελικούς, για να μείνουν 4, οι οποίες θα παίξουν στο Final 4.

Αυτό που ακούστηκε ως ενδεχόμενο είναι πως οι 4 ηττημένες θα πάνε επίσης σε Final 4, στο οποίο θα παίζουν τη δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα, δηλαδή του LEN Trophy, αλλά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν μπορούσαν να πουν με σιγουριά ότι αυτό θα συμβεί. Είναι πιθανό να προκύψει, πάντως, μέσα στη σεζόν και αν μπορούν να πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε να συμβεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ