2013-06-11 14:22:04
Φωτογραφία για Ξεχωριστό θέαμα στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου από την άφιξη του Γαλλικού Αεροράλι [video]
Στον Κρατικό Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου σταθμεύουν από το Σάββατο 17 γαλλικά αεροσκάφη τύπων Cirrus, Piper, Mooney, Cessna, μεταφέροντας 44 γάλλους αεροαθλητές και επιβάτες, που συμμετέχουν στο ετήσιο γαλλικό αεροράλι.

Τα πληρώματα του Γαλλικού Αεροράλι, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Γάλλος πρόξενος Rolando Ficher, ο πρόεδρος της Αερολέσχης Μαγνησίας Παναγιώτης Δημητριάδης, μέλη της Αερολέσχης και πολίτες της περιοχής.

Όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο το Σάββατο απόλαυσαν ένα ξεχωριστό θέαμα από την άφιξη των αεροσκαφών, συνομίλησαν με τα πληρώματα, είδαν απο κοντά τα αεροπλάνα και καλωσόρισαν τους αεραθλητές στη Μαγνησία.

Η επιλογή του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου ως ενδιάμεσος σταθμός έγινε μετά από πρόσκληση της Αερολέσχης Μαγνησίας προς τον πρόεδρο του Ralley Aero France Claude Lemee και τον Γραμματέα Jean Michel Collineau ώστε οι Γάλλοι αεραθλητές να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Θεσσαλίας και την φιλοξενία, ενώ η Μαγνησία να αποτελέσει και στο μέλλον ενδιάμεσος σταθμός του Γαλλικού αεροπορικού αθλήματος αλλά και τόπος προορισμού.

Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από αεροδρόμια της Γαλλίας, με προορισμό το Ισραήλ (με ενδιάμεσους σταθμούς) και κατά τη επιστροφή τους προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο 11 Ιουνίου πρωινές ώρες. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη του Γαλλικού Αεροράλι στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου:

almyrosinfo.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ