2013-06-13 01:46:38
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας Έλληνες αφυπνιστείτε
Ολοι απο εχτες "κατι" λενε και καπου χανουν την κυρια βασικη ουσια... Ελληνα ξυπνα!

Εμενα προσωπικα δεν με καλυπτουν τα επιχειρηματα που "πασαρονται" σε ποστς οσον αφορα τα ποσα που επαιρναν οι εργαζομενοι της ΕΡΤ, ουτε το ποια μερια θα στηριξω κατα η υπερ του κλεισιματος αυτου καναλιου. Το θεμα δεν ειναι το καναλι αλλα η ευκαιρια που σου δινεται μεσα απο ολα αυτα. Το θεωρω μεγαλη παγιδα που αφορα την αποσπαση της μαζικης προσοχης των ελληνων... κατι αλλο συμβαινει εδω Υπαρχει και κατι παραπανω περα απο το απλα "φαινεσθαι". Tο περιστατικο απλα συνεβη και αποτελεσε αφορμη. Αν θα θελησεις να διεκδικησεις κατι δεν θα το κανεις μονο για εσενα αλλα και για το συνολο των ανθρωπων.πχ αν θα κατεβεις "κατω" να κανεις την "επανασταση" δεν θα το κανεις για τους 2000 ανεργους αλλα για ΟΛΟΥΣ τους ελληνες που ειναι ανεργοι.

Δεν με ενδιαφερει προσωπικα για ποιο λογο εκλεισε η ΕΡΤ, ή αν ειναι λαθος η σωστο
. Με ενδιαφερει το παροντικο αυτο γεγονος να εποτελεσει ενα "σκουντηγμα" οχι για να κλεισει η να ανοιξει ενα καναλι. Οφειλεις εσυ "ανθρωπε" να παρεις το γεγονος αυτο ως αφορμη και να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου, οχι μονο για εσενα αλλα και για το γενικοτερο καλο! Σαν ελευθερος ανθρωπος να εκμεταλευτεις την ευκαιρια να εκφρασεις με σωστη τακτικη την δυσαρεσκια σου και να αλλαξεις καποια πραγματα στην Ελλαδα που συμβαινουν εδω και καιρο... να ανοιξεις δρομο για το μελλον οχι μονο το δικο σου και για την επομενη "νεα" γενια που θα ερθει... κανουμε κυκλους συνεχως! Kαι αυτο γιατι πλεον οι αντιδρασεις των ανθρωπων ειναι πλεον "προβλεψιμες"... η γνωστη τακτικη του πετας ενα γεγονος και τους αφηνεις απο μονους τους να διαχωριστουν σε 2 στρατιες! Kαι πολεμανε μεταξυ τους.! Ειμαστε προβλεψιμοι!

Και επαναλαμβανω! Εκει πατανε! Χανεται το νοημα! Ο,τι εγινε εγινε, απο εκει και υστερα δεν εχει νοημα το ενα ακρο ή το αλλο ακρο, πρεπει να ενωθουμε καπου στην μεση... τοσα χρονια η ιδια παγια τακτικη των αντιδρασεων μας δεν οδηγησε πουθενα... Ας μην μενουμε μονο στο προφανες.... Ας μην κοιταμε μονο το δεντρο, υπαρχει και ολοκληρο δασος απο πισω...

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ