2013-06-13 01:43:03
Φωτογραφία για Μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας;
Σε μια κοινωνία όπου οι αξίες αλλά και τα ηθικά πιστεύω έχουν εξαφανιστεί, σε μια χώρα όπου η κοινωνική εξαθλίωση και ο κοινωνικός εξευτελισμός ανθίζουν, ήρθε το... αποτελειωτικό χτύπημα στις ζωές των Ελλήνων.

Δεν είναι μόνο οι απολύσεις 2.656, αλλά το κοινωνικό και ηθικό υπόβαθρο της πράξης αυτής, πως μπορεί μια κυβέρνηση εκλεγμένη από τον λαό να κατασπαράζει 2.656 οικογένειες, πως μπορεί μια κυβέρνηση να κλείνει ένα ιστορικό σταθμό, την πρώτη τηλεοπτική συχνότητα στη χώρα μας, να κατακρεουργεί ένα ιστορικό αρχείο και να αποτεφρώνει την ελεύθερη ενημέρωση;

Μετά από αυτό δεν ξέρω εάν θα μπορούσαμε να μιλάμε για καθεστώς χούντας σίγουρα δε θέλω να το πιστέψω, αλλά όλα τα γεγονότα τείνουν προς τα εκεί.

Πώς μπορεί η γενιά μας να αντέξει και να βρει δύναμη να αντεπεξέλθει; Πώς μπορεί η κοινωνία να μας βοηθήσει; Υπάρχει δυνατότητα να βγούμε από το αδιέξοδο;


Για άλλη μια φορά ο απλός κόσμος καλείται να πάρει την τύχη στα χέρια του καλείται να σταθεί στα πόδια του διότι ο Έλληνας έχει ψυχή, το έχει αποδείξει και πάντα θα το κάνει.

Σε αυτό που στις μέρες μας ο Έλληνας υστερεί είναι, αυτό που κάποιοι αποκαλούν κρίση αξιών, εάν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τους κακούς μας εαυτούς και καταφέρουμε εμείς οι ίδιοι να υπερνικήσουμε το εγώ μας τότε σίγουρα θα μιλάμε για μια χώρα που την επόμενη μέρα δε θα συζητάμε για 2.656 απολύσεις ούτε για υπέρογκους μισθούς , αλλά για μια υγιή κοινωνία με αξίες και θεσμούς.

Συνοψίζοντας , οι γονείς μας ήταν οι πρώτοι που είδαν το πρώτο καρέ της Ελληνικής Ραδιοφωνικής Τηλεόρασης , ας μην είμαστε εμείς οι τελευταίοι.

Με εκτίμηση, Ανεξάρτητος φοιτητής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ