2013-06-13 02:35:05
Φωτογραφία για Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε το φετινό ως το πιο εύκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας του, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, κόσμο και όσους στήριξαν την προσπάθεια που έγινε φέτος και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ξεκαθάρισε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού, μέσα από την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών για τη διακοπή του αγώνα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Πρώτα απ' όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη, στο τεχνικό τιμ, στους παίκτες για το πιο άνετο πρωτάθλημα στη σύγχρονη ιστορία μας. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους που στήριξαν το πλάνο μας με όλη την ψυχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά και έδωσε την ψυχή του.

Μετά το φετινό νταμπλ, δηλώνω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον μεγάλο Παναθηναϊκό μας. Καταλήγοντας και μετά από αυτή την αδικαιολόγητα μεγάλη αναμονή, περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για το αίσχος που παρακολουθήσαμε και την κόλαση που έζησαν τα μέλη της αποστολής μας.

Να ακολουθήσουν οι αρμόδιοι ό,τι προβλέπεται για διακοπή αγώνα, κάτι που δεν είχαν κάνει το 2010. Εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας υπερήφανοι ως Παναθηναϊκοί»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστή σήμερα η ΔΕΥΑΠ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστή σήμερα η ΔΕΥΑΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ