2013-06-14 10:23:04
Φωτογραφία για Απόφαση Δικαστηρίου - Σε διά βίου κάθειρξη οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον φόνο Άντη
Σε διά βίου κάθειρξη καταδικάστηκαν πριν από λίγο από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Άντη Χατζηκωστή.

Πρόκειται για τους Ανδρέα Γρηγορίου 33 χρόνων, κρεοπώλη από το Τσέρι, Τάσο Κρασοπούλη 37 χρόνων, δημόσιο υπάλληλο από τα Πέρα Ορεινής, Έλενα Σκορδέλη 42 χρόνων, τηλεπαρουσιάστρια από τα Πέρα Ορεινής και Γρηγόρη Ξενοφώντος 29 χρόνων, υδραυλικό από τη Λευκωσία.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η γνωστή παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης, συνωμότησαν για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή. Οι σκέψεις της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη για την εξόντωση του Άντη Χατζηκωστή, άρχισαν να γίνονται πράξη σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση τον Οκτώβριο του 2009.

Όπως σημειώνεται στην απόφαση, αν ανατρέξει κανείς στην πορεία της κατηγορούμενης Έλενας Σκορδέλη στο τηλεοπτικό σταθμό Sigma και την αγορά μετοχών του σταθμού, μπορεί να διακρίνει γιατί η ίδια και ο αδελφός της ήθελαν να εξαλείψουν από προσώπου γης τον Άντη Χατζηκωστή.


Ο Άντης Χατζηκωστής, ήταν σύμφωνα με την απόφαση εμπόδιο στον έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού από την Έλενα Σκορδέλη και τον Τάσο Κρασοπούλη.

Ως κίνητρο της Έλενας Σκορδέλη και του Τάσου Κρασοπούλη, κρίνεται η εκδίκηση και ο παραμερισμός της από τον Άντη Χατζηκωστή.

Σύμφωνα με την απόφαση, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι Έλενα Σκορδέλλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Κασάπης και Γρηγόρης Ξενοφώντος κρίθηκαν ως αναξιόπιστοι.

Η δολοφονία διαπράχθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2010. Το θύμα ήταν ηλικίας 43 χρονών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις μετοχές που κατέχουν τα δύο αδέλφια στο Συγκρότημα "Δίας" και οι οποίες εκφράζουν ένα σημαντικό ποσοστό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι μετοχές πρόκειται να περιέλθουν αρχικά στην κατοχή της Τράπεζας, η οποία έχει να λαμβάνει μεγάλα ποσά από δάνεια των κατηγορούμενων και ανέμενε υπομονετικά την απόφαση του Δικαστηρίου.

Αφού η Τράπεζα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης των μετοχών του Συγκροτήματος, στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι μετοχές να καταλήξουν στην οικογένεια Χατζηκωστή.

offsite.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ