2013-06-14 16:22:04
Φωτογραφία για Kακοτεχνία στα μπαζώματα στους δρόμους της Δροσιάς
Τα προβλήματα από την κακοτεχνία στα μπαζώματα (έριξαν τα χώματα μέσα στα ορύγματα χωρίς να τα συμπιέσουν) θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα στους δρόμους της Δροσιάς, αφού, όπως καθένας καταλαβαίνει, για... να «κάτσουν» τα χώματα, θα περάσουν πολλά χρόνια. Χαρακτηριστική περίπτωση πλημμελούς επίβλεψης του έργου, που την πλήρωσε, την πληρώνει, και θα την πληρώνει, για πολύ ακόμα, ο ταλαίπωρος κοσμάκης.

Σημειώνεται ότι πριν περίπου μία εβδομάδα ήταν στη Δροσιά συνεργείο αποκατάστασης των κακοτεχνιών του έργου, δεν γνωρίζω αν ήταν του εργολάβου ή του Δήμου και αν τις αποκατέστησε ο Δήμος, θα χρεώσει το κόστος στον εργολάβο; παρακαλώ θα ήθελα μία απάντηση για το πιός πληρώνει τελικά ο εργολάβος ή εμείς!!

Με την ευκαιρία, τι έγινε εκείνη η μήνυση που είχαν συντάξει οι ιθύνοντες του Δήμου και διαβεβαίωναν τους διαμαρτυρόμενους δημότες ότι θα καταθέσουν (δήθεν) κατά του εργολάβου, επειδή οι τρύπες στους δρόμους της Δροσιάς ξεφύτρωναν (και συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν) σαν μανιτάρια;

«Τα βρήκαν» με τον εργολάβο ή, μήπως, «το ξανασκέφτηκαν», διότι η ευθύνη για την πιο πάνω πλημμελή επίβλεψη είναι κυρίως δική τους.

passipoularidou.wordpress.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ