2013-06-14 21:09:03
Φωτογραφία για Λαμία: Παράνομες οι απολύσεις μας - Ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε
Στα δικαστήρια της Λαμίας βρέθηκαν σήμερα από νωρίς το πρωί οι απολυμένοι πρωην εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, όπου συζητήθηκε η προσφυγή που έκαναν κατά της ΤτΕ, υποστηρίζοντας ότι οι απολύσεις τους έγιναν με τρόπο παράνομο και καταχρηστικό.

Η προσφυγή συζητήθηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας και η απόφαση θα εκδοθεί σε 2 μήνες περίπου. Οι πρωην εργαζόμενοι δηλώνουν ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και τονίζουν ότι οι απολυμένοι συνάδελφοί τους στην Μυτιλήνη, που κατέθεσαν την ίδια προσφυγή, δικαιώθηκαν.

Στην κάμερα του LamiaReport, μίλησε ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι πρωην εργαζόμενοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους και ότι είναι οι μοναδικοί τραπεζοϋπάλληλοι στην Ελλάδα, που πετάχτηκαν στο δρόμο.

Από την Κρήτη ήρθε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους του και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, .

Ο Δημήτρης Σεϊντής μιλώντας στη κάμερα του LR, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τους πρωην εργαζόμενους, ενώ τόνισε ότι χάνονται οι μερίδες των Συνεταίρων και έρχονται πλειστηριασμοί και κανείς δεν μιλάει Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ