2012-04-05 16:10:42
Φωτογραφία για Αυτή η ομάδα τρελαίνει κόσμο…
Το έχουμε ξαναγράψει και δεν θα σταματήσουμε να το υπερασπιζόμαστε... Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την χρονιά με μία δυσπιστία μετά από την αποδυνάμωση του ρόστερ και την μείωση του μπάτζετ, αλλά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου κέρδισε τις εντυπώσεις και όλοι πλέον υποκλίνονται σε αυτά που κάνει.

Μία ομάδα που δεν συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατάφερε την φετινή χρονιά (μέχρι τώρα) να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας επί σειρά αγωνιστικών, πίσω από τους δύο αιώνιους και να πηγαίνει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχει τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος και έναν κορμό από Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θα πολυακουστούν για τις μεγάλες ομάδες την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ε, τι άλλο να κάνουν;

Το μόνο που λείπει πλέον είναι ένας τίτλος ή έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα τα άλλα τα έχουν καταφέρει! Έχουν καταφέρει να μαζέψουν ξανά τον κόσμο του Περιστερίου στο γήπεδο και στην τοπική ομάδα της περιοχής, καθώς έχουν αυξήσει την φετινή χρονιά τα εισιτήρια στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίο, καθημερινή βρέθηκαν περισσότερα από 400 άτομα στην Τρίπολη για να την υποστηρίξουν, ενώ μην ξεχάσουμε και την κοσμοσυρροή στον περσινό τελικό στο ΟΑΚΑ.


Πλέον δημιουργούνται στο Περιστέρι Ατρομητάκια  και δεν γεννιούνται όπως παλιά, στην περίοδο όπου ο Ατρόμητος ήταν στις χαμηλότερες κατηγορίες, νέοι φίλοι του τέως ΠΟΚ.

Σίγουρα οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τις επιτυχίες, αλλά αυτή την ομάδα την οικοδόμησαν δύο άνθρωποι. Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης. Αυτοί οι τρεις άντρες «έχτισαν» αυτή την ομάδα, όπου δύο χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί και πλέον δεν ανήκει στις μικρομεσαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά τείνει να ανέβει επίπεδο. Πως θα γίνει αυτό; Μα συνεχίζοντας τις εκπληκτικές χρονιές που κάνει και στο μέλλον και μη γκρεμίζοντας αυτό το τρομερό οικοδόμημα που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα.

Οι βάσεις υπάρχουν... Σωστοί άνθρωποι, σε κατάλληλες θέσεις, σωστή οικονομική διαχείριση, νέοι εξελίξιμοι Έλληνες παίκτες, κόσμος που αρχίζει να αγκαλιάζει την ομάδα… Αν λοιπόν αυτά τα εκμεταλλευτούν σωστά στο Περιστέρι, τότε μπορεί να δουν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στα δυτικά προάστεια!
sportaction.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΣΟΚ Α.Ε. στο Δήμο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΣΟΚ Α.Ε. στο Δήμο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ