2013-06-15 12:05:19
Φωτογραφία για Παίρνει Σκόνδρα-Κοροβέση ο ΠΑΟΚ
Σκόνδρας και Κοροβέσης εκτός απροόπτου θα φορούν από τη νέα σεζόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία με τον Χουμπ Στέφενς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Το ταξίδι του Ζήση Βρύζα στη Γερμανία για την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισοκό ήταν η αρχή, ενώ όπως φαίνεται σειρά παίρνουν οι Γιάννης Σκόνδρας και Νίκος Κοροβέσης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι δύο παίκτες τα έχουν βρει σε όλα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι αρνήσεις των παικτών σε άλλες ομάδες, όπως η Κιέβο που έκανε πρόταση στον Ατρόμητο για τον Σκόνδρα, αλλά και ο Παναθηναϊκός για τον Κοροβέση είναι ενδείξεις ότι οι δύο νεαροί παίκτες έχουν ήδη συμφωνήσει με το "Δικέφαλο".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σκόνδρας θα αποκτηθεί για να αποτελέσει το βασικό δεξί μπακ του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, ενώ θα μπορούν και οι νεαροί που θα υπάρχουν από πίσω να πάρουν κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες.

Η απόκτηση του Κοροβέση είναι μία πάρα πολύ καλή επένδυση για τον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης είναι μόλις 21 χρονών, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες σε μια σεζόν που αναμένεται πολύ γεμάτη

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ