2013-06-15 13:40:03
Φωτογραφία για Χαμός στην 4η Γιορτή Λύρας! Φωτογραφίες
Πραγματοποιήθηκε χθες 14 Ιουνίου η 4η Γιορτή Λύρας από τον Ευξείνειο Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία! Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου χθες το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Προφήτη Ηλία στις Αχαρνές. Πάνω από 1000 άτομα κατέκλεισαν κυριολεκτικά το θέατρο αψηφώντας την βροχή που έπεσε μέσα στην ημέρα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που στέκονταν όρθιοι καθώς δεν υπήρχαν άλλες διαθέσιμες θέσεις, με σκοπό να απολαύσουν την 4η Γιορτή Λύρας.

Οι μαθητές του Ευξείνειου Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου (Ε.Μ.ΠΟ.Σ.) με επικεφαλής τον Δημήτρη Καρασαββίδη έβαλαν τα δυνατά τους και δίκαια εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα από του θεατές. 

 

Η 4η Γιορτή Λύρας ήταν ένας φόρος τιμής στους σπουδαίους Πόντιους δημιουργούς και καλλιτέχνες που ο καθένας τους άφησε το δικό του στίγμα στην Ποντιακή μουσική παράδοση.


Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εκπληκτικό spot του Ε.Μ.ΠΟ.Σ. ενώ συνεχίστηκε με αφιέρωμα στον Χρήστο Αντωνιάδη, Χρύσανθο Θεοδωρίδη, Γ. Κουγιουμτζίδη και Κ. Πετρίδη. Ακολούθησαν αφιερώματα στον Αϊβαζίδη, Γ. Αμαραντίδη και Κ. Τσακαλίδη ενώ έγινε εκτενές αφιέρωμα σε παραδοσιακούς Ποντιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου "Οι Ακρίτες του Πόντου".

Αξίζει να σημειωθεί η πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη κρουστών από το αντίστοιχο τμήμα της σχολής του Δημήτρη Καρασαββίδη.

Η βραδιά έκλεισε με αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τμήμα σύνταξης

Pontos-News.Gr
InfoGnomon
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ