2013-06-15 14:10:02
Φωτογραφία για Πύργος: Kακόγουστη φάρσα με ναζιστικά σύμβολα στην ιστοσελίδα της Αριστερής Ενότητας
Θύμα κακόγουστης διαδικτυακής φάρσας απο χάκερς έπεσε το ιστολόγιο της φοιτητικής παράταξης του ΤΕΙ Πύργου, Αριστερή Ενότητα.

Tο πρωί της Πέμπτης στην αρχική σελίδα του blog ήταν αναρτημένα ναζιστικά σύμβολα και υμνητικές εκφράσεις για τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ είχαν παραποιηθεί με προσβλητικό τρόπο οι θέσεις της παράταξης.

Την Παρασκευή το ιστολόγιο επανήλθε στην κανονική μορφή και ροή, ενώ οι εκπρόσωποι της Αριστερής Ενότητας εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν:

Ανακοίνωση σχετικά με την “επίθεση” στο blog μας

Τετάρτη 12 Ιουνίου τόσο το Ιστολόγιο της Αριστερής Ενότητας ΤΕΙ Πύργου, όσο και το email δέχτηκαν επίθεση από μη εξουσιοδοτημένο χρήστη. Ο/η χρήστης με όνομα “Μάγια η Μέλισσα” και email “[email protected]”, άλλαξε τα στοιχεία πρόσβασης τόσο στο Ιστολόγιο όσο και στο email μας. Στη συνέχεια ανενόχλητος-η, εφάρμοσε τις διάφορες εικαστικές και συγγραφικές φαντασιώσεις του/της, στο Ιστολόγιο μας νομίζοντας πως μας γελοιοποιεί.


Κάπου εδώ οφείλουμε να κάνουμε μια σημαντική επισήμανση: Όσο η επίθεση έγινε από μέλος της ΧΑ ή γενικότερα από συμμετέχοντες στον εθνικιστικό χώρο, άλλο τόσο αυτά που διαβάζετε τώρα, είναι γραμμένα με κινέζικη γραμματοσειρά.

Η επίθεση είναι σαφές πως έχει γίνει από Σπουδαστή/στρια του ΤΕΙ Πύργου και συγκεκριμένα του Τμήματος Πληροφορικής & ΜΜΕ. Είναι ευρέως γνωστό πως μόνο στο άκουσμα της ΑΡΕΝ κάποιοι -δυστυχώς συνάδελφοι μας- παθαίνουν ανεύρυσμα εγκεφάλου. Ένα τέτοιο ανεύρυσμα έπαθαν όταν είδαν πως η ΑΡΕΝ αν και λαβωμένη, με απώλεια δυνάμεων, παραμένει στο ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών. Έτσι μη μπορώντας να αντέξουν μια ακόμα επιτυχία μας, θεώρησαν έξυπνο να μας “χτυπήσουν” στο διαδίκτυο.

Εμάς μας αρκεί που έχουμε πάλι πίσω το blog μας. Μας αρκεί που τα σύμβολα του μίσους έπαψαν να υπάρχουν. Όποιος νομίζει πως θα μας φιμώσει, όποιος νομίζει πως θα μας τρομάξει ή θα μας κάνει να κρυφτούμε στα σπίτια μας, “πλανάται πλάνην οικτράν“.

Αυτά για την ώρα Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ