2013-06-15 17:19:27
Φωτογραφία για ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Α.Κί.Σ. ΕΠΙ ΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
Αγαπητά μέλη, συνάδελφοι, φίλοι και φίλες,

            Ήδη θα έχετε πληροφορηθεί, από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κίνηση μας,  για την αναδιάρθρωση του Δ.Σ.  και την εκλογή μου ως νέου προέδρου.

            Αναλαμβάνω την προεδρία της Α.Κί.Σ. σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου η Πατρίδα μας λεηλατείται και ο κλάδος μας  μετά την απαξίωση και την φτωχοποίηση είναι  κυριολεκτικά υπό διωγμό.

            Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που επωμίζομαι καθώς επίσης και του σημαντικού παραχθέντος έργου από τον προκάτοχό μου, υπόσχομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Κίνησης μας, για την ευόδωση των στόχων και επιδιώξεών της.

            Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών ως Ν.Π.Ι.Δ. ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη, αδέσμευτη, δυναμική και πιστή στο καταστατικό της ως κίνηση όλων των στελεχών του Στρατού Ξηράς, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΘΜΟΎ και ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και  με αδιάκοπη ορμή ατενίζει το μέλλον με αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση μέχρι την τελική νίκη.


            Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

            Σας καλώ όλους με αγάπη, ενδιαφέρον, πίστη και θέληση να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που όλοι μαζί  ξεκινήσαμε και που ο Χρήστος Χρηστίδης και το ΔΣ παραδίδουν σε υψηλά επίπεδα, ώστε η Α.Κί.Σ. να αναγνωρίζεται από εχθρούς και φίλους ως η πιο μαχητική Κίνηση στον χώρο των αποστράτων.

            Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ.

                                                                                                      Υπτγος Ροζής Βασίλειος
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ