2013-06-15 17:50:31
Φωτογραφία για Αβέβαιο το μέλλον του Μαρκίζιο στη Γιουβέντους
Τα πάντα ανοιχτά είναι στην υπόθεση παραμονής του Κλαούντιο Μαρκίζιο τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση στην οποία θα περιλαμβάνει και τον Νάνι. Δυσαρεστημένος ο παίκτης με τους "μπιανκονέρι".

Μπορεί Μπέπε Μαρότα να δήλωνε πριν από λίγες μέρες πως η Γιουβέντους δεν προτίθεται να πουλήσει τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, όμως, έκτοτε φαίνεται να έχουν αλλάξει αρκετά.

Πριν από δύο ημέρες ο Ιταλός μέσος, ο οποίος πρόσφατα είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο Τορίνο, μεταξύ άλλων έκανε την ακόλουθη δήλωση, η οποία άναψε φωτιές στους ιθύνοντες της ομάδας:

"Θα μιλήσω με τη Γιουβέντους. Θέλω να δω αν είμαι ακόμα σημαντικός γι' αυτούς. Αν δεν είμαι είναι λογικό να κοιτάξω κάποια άλλη ομάδα. Λένε ότι οι προθέσεις μου είναι καθοριστικές, αλλά χρειάζονται δύο για το τάνγκο. Προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μονακό με κάνουν περήφανο, αλλά κανείς δε με έχει καλέσει".

Δημοσίευμα της "Tuttosport" αναφέρει πως σε περίπτωση πώλησης του Μαρκίζιο η Γιουβέντους θα αξιώσει ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας η Γιουνάιτεντ σκέφτεται να δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Νάνι, με τον οποίο δεν τα έχει βρει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ