2013-06-15 17:53:23
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Περιστερίδη ο Πλατανιάς
Παίκτης του Πλατανιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως "ο Πλατανιάς απέδειξε ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Super League".

Στον Πλατανιά θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος την Παρασκευή έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης και θα έχει έτσι την ευκαιρία να βρίσκεται πλέον στον τόπο γέννησής του.

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον Χανιώτη διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη" αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Πρόεδρος, αλλά και από τη συζήτηση που ακολούθησε με τον προπονητή της ομάδας κ. Μαρίνο Ουζουνίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, είδα ότι άξιζε να γυρίσω στον τόπο μου, να βοηθήσω, αλλά και να βοηθηθώ από τον Πλατανιά".

Πρόσθεσε, δε, ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο "ο Πλατανιάς απέδειξε ότι είναι μια υγιής ομάδα, μια ομάδα που μπορεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Super League".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ΣΚΑΪ το Confederations Cup
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ΣΚΑΪ το Confederations Cup
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ