2013-06-16 00:21:22
Φωτογραφία για Σπασμένες εφαρμογές χωρίς jailbreak και στο ios 7!!!
Το ότι μπορεί οποιοσδήποτε να βάλει σπασμένες εφαρμογές χωρίς jailbreak στο ios 6 το γνωρίζαμε και πίστευα πως στο ios 7 θα το διόρθωνε η Apple αυτό το σφάλμα αλλά σήμερα διαπίστωσα πως εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά η εφαρμογή ppBrowser από την μακρινή Κίνα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή PPBrowser σε μορφή ipa και να την βάλετε στο iTunes η σε ένα πρόγραμμα όπως το funbox η το iTools όπου και θα την περάσετε στην συσκευή σας.

Μετά την εγκατάσταση πατήστε το εικονίδιο με το μπλε  "P" και εκεί που θα μεταφερθείτε θα δείτε μια μηχανή αναζήτησης για να αναζητήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε.

Όταν επιλέξετε μια εφαρμογή θα σας βγάλει 3 επιλογές και πατώντας την πρώτη αριστερά θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Σε ορισμένες συσκευές ενώ κατεβάζει την εφαρμογή ζητά κωδικό id της apple μην βάζετε κανένα κωδικό και σβήστε την εφαρμογή.

Κατεβάστε το πρόγραμμα για τον υπολογιστή PPEXE και μόλις διαβάσει την συσκευή κρατήστε την ανοιχτή στην πρώτη οθόνη και πατήστε στο πρόγραμμα το μπλε κουτάκι επάνω δεξιά

που για λίγο θα γίνει γκρι και μόλις τελειώσει κατεβάστε ότι θέλετε και δεν θα σας ξανά ζητήσει apple id

Αυτός είναι καθαρά ενημερωτικός οδηγός και δεν θα πρέπει να βάζετε σπασμένες εφαρμογές σεβόμενοι αυτούς που τις δημιούργησαν

Πιστεύω η Apple να ενημερωθεί σύντομα και να διορθώσει το πρόβλημα αυτό argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ