2013-06-16 08:50:02
Φωτογραφία για Για όλα φταίει η Ανθή Σαλαγκούδη;
Για το μνημόνιο, για την κρίση, για το ότι η ΕΡΤ όπως και όλος ο δημόσιος τομέας, είναι γεμάτη από λαμόγια, τεμπέληδες και τσάτσους. Δεν σας φαίνεται λίγο άδικο; Δεν λέω ότι η Ανθή Σαλαγκούδη με την ιδιαίτερη άρθρωση που δεν βοηθάει στο επάγγελμα που διάλεξε και την ωραία, αν και συνηθισμένη εμφάνιση, μπήκε στην ΕΡΤ με διαγωνισμό. Ούτε η Στάη είναι και τη διάλεξαν για το ξεχωριστό ταλέντο της. Και δεν το λέω γιατί δεν το ξέρω.

Υποθέτω όπως όλοι μας, ότι κάποιος, κάτι θα είπε σε κάποιον, που το είπε σε κάποιον άλλον. Και το υποθέτω, όχι γιατί ο μπαμπάς της ήταν κάποτε υφυπουργός, αλλά γιατί μ' αυτή την πεποίθηση μεγαλώσαμε και πολλοί από μας, με την ευχή της γιαγιάς ή της μαμάς (ανάλογα με την ηλικία μας) να βολευτούμε σε μια θέση στο δημόσιο ή στην τράπεζα. Αν η Ανθή Σαλαγκούδη και η κάθε Ανθή Σαλαγκούδη βρήκε δουλειά με μέσον, δεν είναι γιατί είναι χειρότερη από τους υπόλοιπους. Έκανε κι αυτή, αν το έκανε, ό,τι ακριβώς έκαναν οι περισσότεροι. Γιατί έτσι μας κατάντησαν. Έτσι μας έκαναν. Μη σας πω ότι η Σαλαγκούδη ήταν κι από τις καλές περιπτώσεις. Τουλάχιστον πήγαινε στη δουλειά αποδεδειγμένα κάθε μέρα. Αντίθετα με άλλους.

Δεν την υποστηρίζω και ούτε την ξέρω, αλλά σ ένα τόσο μεγάλο θέμα όσο το κλείσιμο της ΕΡΤ το να επικεντρώνεσαι σ έναν άνθρωπο, αποπροσανατολίζει. Και αυτό είναι πάρα πολύ κακό.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ