2013-06-17 09:19:04
Φωτογραφία για Ο καπιταλιστικός ανταγωνισμός - Η εξαθλίωση των λαών άποψη αναγνώστριας
Η είδηση έκανε προχθές το γύρο του κόσμου. Τον τελευταίο καιρό πολλές κινέζικες εταιρίες φεύγουν από την Κίνα και... μεταναστεύουν στο εξωτερικό για να βρουν ακόμα φθηνότερα εργατικά χέρια. Πριν λίγες μέρες για παράδειγμα, μια από τις μεγαλύτερες Κινέζικες βιομηχανίες στην παραγωγή παπουτσιών, η χουατζιάν σουζ , ανακοίνωσε ότι μεταφέρεται στην Αιθιοπία!

Τον καπιταλιστικό ανταγωνισμό και άρα τον καπιταλισμό σαν αιτία της εξαθλίωσης των αδελφών εργαζομένων όλου του κόσμου, πάνε να αποκρύψουν από τους λαούς τα συστημικά κόμματα για ευνόητους λόγους. Και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται ο αντιπερισπασμός της προπαγάνδας τους.

Στον ίδιο στόχο τους είναι ευπρόσδεκτοι και οι εγκληματίες ναζί-εθνικιστές όπου σαν αιτία της παγκόσμιας εξαθλίωσης προβάλουν με την προπαγάνδα τους ό,τι πιο βλακώδες μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Απευθυνόμενοι πρώτα σε εκείνα τα κοινωνικά στρώματα με το χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, τους λένε ότι αιτία της κρίσης είναι για παράδειγμα οι μετανάστες, οι Εβραίοι, οι μουσουλμάνοι, οι αριστεροί κλπ. Μόνο οι εξωγήινοι δεν παίζουν ακόμα στην προπαγάνδα τους.


Είναι σαν κάποιος να έχει ένα μεγάλο καρφί στο μάτι, να σφαδάζει από τους πόνους και αυτοί να σου λένε ότι φταίει η πανσέληνος. Τέτοια είναι τα επιχειρήματα τους και τα απευθύνουν σε συγκεκριμένο ακροατήριο το οποίο , εξ αιτίας του μορφωτικού επιπέδου τους , μπορεί να πειστεί και να τους δώσει έτσι μια κάποια δύναμη.

Οι λαοί όμως αργά ή γρήγορα θα δουν την πραγματική αιτία και τότε θα σαρώσουν ό,τι πιο βρώμικο, εγκληματικό και βλακώδες υπάρχει σήμερα στον πλανήτη.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ