2013-06-17 10:59:05
Φωτογραφία για Πάμε σε εκ νέου σφαγιασμό των ένστολων με μισθούς ... φαντάρου;
του Γιάννη Σταμούλη

Οι πρώτες διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους.

 Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" με τον τίτλο ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥ, όπου αναφέρεται ότι από το 2014 προετοιμάζεται νέο μισθολόγιο γιά τους ένστολους που θα βασίζεται στο "διοικητικό μισθό", δηλ. κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών και ταυτόχρονα κατάργηση του επιδόματος ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ. Η αναγωγή των

παραπάνω ανέρχεται σε μια περικοπή επιπλέον 20%.

Και για να περάσουν όλα τα μαύρα μαζί έρχεται και το δημοσίευμα στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που σημειώνει:

"Νέα μείωση στο εφάπαξ και στις συντάξεις έως 25% θα επιφέρει ο νέος τρόπος υπολογισμού τους, μέσω ενός καινούργιου μαθηματικού τύπου, που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας, κατ' εντολή της τρόικας.

Τους δύο προηγούμενους μαθηματικούς τύπους η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τους πήρε πίσω, καθώς είχαν ετοιμαστεί κυριολεκτικά στο ''πόδι'' και δεν έβγαζαν αποτέλεσμα.


Η μνημονιακή δέσμευση, για καθορισμό των επικουρικών από το 2014 και των εφάπαξ από το 2015, χωρίς να παράγουν ελλείμματα τα Ταμεία, σημαίνει νέες οριζόντιες μειώσεις."

Δηλαδή επί της ουσίας είτε ο ένστολος είναι στην ενέργεια είτε στην σύνταξη η ΦΤΩΧΕΙΑ θα είναι σύντροφός του.

Και βέβαια μαζί με την εξαθλίωση των κρατικών λειτουργών, πάει μαζί και η φτώχεια και οι περικοπές σε ότι είναι δημόσιο και παρέχει δωρεάν υπηρεσία στον Έλληνα Πολίτη.

Και πέρα από αυτά εξυφαίνεται και μια πολιτική στοχοποίησης ότι είναι δημόσιο, όπου όλα μαζί τσουβαλιάζονται, δαιμονοποιούνται και σπρώχνονται στην διαχείριση του Ιδιώτη, που όπως είναι γνωστό, ειδικά στη χώρα μας, είναι εξ ορισμού, ικανός, αποτελεσματικός, αγνός, όσιος και ιερός.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση, λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, με συγγραφέα ψευδωνυμογράφο" επί της ουσίας κραύγαζε και επί του κλεισίματος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πάντα στις κατοχές, κερδίζουν οι μαυραγορίτες που περιμένουν να αγοράσουν τα πολύτιμα αντί πινακίου φακής.

Η φαστ τρακ επιχείρηση "καταβιβασμού του διακόπτη της ΕΡΤ, προφανώς και δεν είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του μνημονίου.

Στα τρίχρονα της "ΤΡΟΙΚΑΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ" έχουν προηγηθεί πολλές μαύρες στιγμές κατεδάφισης και εμπρησμού της ζωής των Νεοελλήνων.

Αυτοκτονίες αξιοπρεπών συμπολιτών μας, που δεν άντεξαν την αφόρητη ύφεση, λουκέτο σε χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις, απολύσεις χιλιάδων, ανεργία εκατομμυρίου, άγριες περικοπές, χαράτσια δυσβάσταχτα, εξαθλίωση των όποιων κοινωνικών κατακτήσεων... και όλα τα υπόλοιπα εθνοσωτήρια των αλλεπάλληλων μνημονίων, μεσοπροθέσμων, εφαρμοστικών κ.λ.π. που επιβάλλουν κάθε τόσο οι επιχειρηματίες του τόκου, και του αδυσώπητου κέρδους των αγορών.

Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ έδειξε το πόσο αποφασισμένοι είναι οι διαχειριστές του μνημονίου να τηρήσουν τις συμφωνίες τους απέναντι στους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.

Δυστυχώς οι ίδιοι δεν δείχνουν καμία διάθεση να τηρήσουν τις συμφωνίες που είχαν κάνει με το λαό που τους εμπιστεύτηκε και τους εξέλεξε.

Μήπως η ώρα της σιωπής πέρασε;
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ