2013-06-17 19:11:54
Φωτογραφία για ΜΠΕΪΛ ΟΠΩΣ... ΜΠΕΚΑΜ! *ΡΗΟΤΟS*
Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ βαδίζει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έκανε αίτηση για κατοχύρωση σήματος εμπνευσμένο απ’ τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του, ώστε να το εκμεταλλευτεί εμπορικά.

Την καρδιά που σχηματίζει με τα δάχτυλά του όταν πανηγυρίζει και τον αριθμό 11 στο εσωτερικό της θέλει να κατοχυρώσει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ώστε να κυκλοφορήσει προϊόντα με την επωνυμία του.

Οι μετοχές του 23χρονου επιθετικού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως αναμένεται να γίνει και με το ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, σε περίπτωση που εγκριθεί η αίτηση που έχει κάνει στην αρμόδια υπηρεσία για την κατοχύρωση του σήματος.

Η… καρδιά του Μπέιλ, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε σειρά ρούχων, παπουτσιών και διαφόρων αντίστοιχων προϊόντων, ενώ θα του αποφέρει έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 3 εκατομμύρια το χρόνο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει εκμεταλλευτεί το όνομά του σε μεγάλο βαθμό, κερδίζει 26 εκατομμύρια το χρόνο από αντίστοιχες ενέργειες, ενώ το ποσό που βάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον λογαριασμό του φτάνει τα 13 εκατομμύρια.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ