2013-06-17 23:55:32
Φωτογραφία για Ν. Νικολόπουλος: «Ο A. Σαμαράς ‘’έβλαψε’’ την Ελλάδα»
Την άποψη πως ο σημερινός Πρωθυπουργός, μαζί με τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) έβλαψαν σοβαρά την Ελλάδα και τώρα, αντιμετωπίζουν τον σοβαρό κίνδυνο διάλυσης της κυβερνητικής κοινοπραξίας λόγω μίας αψυχολόγητης κίνησης πανικού του Α. Σαμαρά, διατύπωσε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Πάτρας και στην δημοσιογράφο, Αγγελική Ανυφαντή, αλλά και στον ΣΚΑΪ Πάτρας και στην δημοσιογράφο, Ρόζα Κοτίδη.

Χαρακτηριστικά μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος, τόνισε: «Εάν κατάφερε ο Α. Σαμαράς να στείλει τον Άνθιμο στον Τσίπρα, τότε θα καταφέρει και αυτό που δεν πιστεύει… ο Μητσοτάκης. Να κάνει στον εαυτό του ότι έκανε στον Μητσοτάκη!».

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής σημείωσε πως η «φαεινή» ιδέα του Σαμαρά προκειμένου να εξυπηρετήσει τις εντολές της τρόικας για 2.000 απολύσεις εντός Ιουνίου, αλλά και για να ξεφύγει από το Βατερλό των αποκρατικοποιήσεων, έφερε ΜΑΥΡΟ στην ΕΡΤ, εκτράχυνε ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση και εν τέλει, ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αφού όλα τα διεθνή ΜΜΕ και όλοι οι διεθνείς παράγοντες είναι αντίθετοι με τον συγκεκριμένο χειρισμό.


«Ο Α. Σαμαράς γνωρίζει ότι τα χειρότερα δεν τα είδαμε. Το ‘’τσουνάμι’’ έρχεται το Σεπτέμβρη και θα διαλύσει τις δομές και τους πυλώνες της κοινωνίας μας» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, που αναφέρθηκε τόσο στον διεθνώς αρνητικό αντίκτυπο και στην αμφισβήτηση του success story (π.χ. Financial Times), όσο και στον λαϊκό παράγοντα. «Όλες οι πολιτικές που έγιναν μέχρι σήμερα βάρυναν τον ήδη φτωχοποιημένο Έλληνα. Και μετά την απόφαση για την ΕΡΤ, ο κόσμος είπε «είμαι και εγώ εδώ, μην με αγνοείς και μη μου ‘’αλλάζεις άλλο τα φώτα’’ γιατί αλλιώς θα σου αλλάξω τα δικά σου. Η κοινωνία φοβήθηκε, τρόμαξε ότι έρχεται και η δική της σειρά. Το μαύρο στην οθόνη την τάραξε, τη φόβισε, την απογοήτευσε…»

Ακόμα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην αξία της ΕΡΤ για τον απόδημο Ελληνισμό και για την εικόνα της χώρας διεθνώς. «Το σήμα της ΕΡΑ και της ΕΡΤ φτάνει σ’ όλα τα απόμακρα μέρη της χώρας μας και ολόκληρης της υφηλίου. Ακόμα και που κάποιος που μπορεί να αποδεχόταν τον «ξαφνικό θάνατο» του μοντέλου ΕΡΤ όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα, ήθελε να υπάρχει έτοιμο σχέδιο άμεσης εφαρμογής; Είναι δυνατόν να παραμένει η χώρα επί μακρόν χωρίς δημόσια ΜΜΕ, χωρίς δημόσια τηλεόραση; Είναι η συντροφιά και παρηγοριά στον κάθε ταλαιπωρημένο Έλληνα που δεν έχει άλλες δυνατότητες. Είναι η συντροφιά της επαρχίας η ΕΡΤ. Τον τελευταίο καιρό ήταν σαν ένα είδος αποκούμπι για πολύ κόσμο που δεν θέλει να βλέπει και ν’ ακούσει τις τηλεοράσεις της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, τα κανάλια που λειτουργούν χωρίς άδειες και που οι βαρόνοι τους όχι μόνο δεν πληρώνουν αλλά κυριαρχούν στην πολιτική και πολιτειακή ζωή. Ξέχασαν στο Μαξίμου ότι η ΕΡΤ είναι η φωνή και η εικόνα της Ελλάδας έξω. Της εθνικής αποστολής της τον απόδημο Ελληνισμό. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στην Βόρεια ‘Ήπειρο για δεκαετίες οι πομποί του ΕΙΡ και της ΕΡΤ αργότερα έστελναν το μήνυμα της πατρίδας κρατώντας ζωντανό τον ελληνισμό. Ακόμη και σήμερα στην παρηγοριά απέναντι στα τουρκικά και αλβανικά κανάλια που εκπέμπουν κατά κόρο εκεί. Η μαύρη οθόνη όχι μόνο τους στερεί την πληροφόρηση από την μητέρα πατρίδα αλλά τους προσβάλει κιόλας καθώς δέχονται την χλεύη για την χρεωκοπημένη Ελλάδα…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ