2013-06-17 23:53:32
Φωτογραφία για Ποιος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αγόρασε φάρμα με 400 γουρούνια [εικόνα]
Αποτέλεσε μια από τις πρώτες επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό. Τελικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κι έφυγε από τον Πειραιά δίχως να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του.

Με το που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ο Οσκαρ Γκονζάλεθ επέστρεψε στην ομάδα απ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μία επιλογή που όπως φαίνεται από τους αριθμούς ήταν άκρως επιτυχημένη.

Ο Όσκαρ ειδικά τη φετινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Βαγιαδολίδ (τερμάτισε 14η) με 35 συμμετοχές, 12 γκολ και 7 ασίστ σε 2.939 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Ταυτόχρονα με την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο Όσκαρ έβαλε τις βάσεις για την επόμενη μέρα στη ζωή του ανοίγοντας ένα εστιατόριο στην περιοχή της Σαλαμάνκα ενώ λίγο αργότερα αγόρασε μία τεράστια φάρμα με 70 αγελάδες και 400 γουρούνια (ειδική ράτσα Black Iberian pig)!

Στην Ισπανία, μάλιστα, θέλουν τον Ισπανό μέσο να παίζει το πολύ 2-3 χρόνια ακόμα ποδόσφαιρο, αφού όλη του η σκέψη είναι στη επιχείρηση που έχει ανοίξει.

Στόχος του Όσκαρ είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα προμηθεύει φυσικά στο εστιατόριο του και την ευρύτερη περιοχή της Ισπανίας.

Πηγή: Sport24
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ