2013-06-18 01:37:03
Φωτογραφία για Χαιρετίζει την εκλογή νέου προεδρείου στον Οργανισμό Τουρισμού ο Καράογλου
Χαιρετίζει ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, την ομόφωνη εκλογή νέου προεδρείου στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το νέο προεδρείο του Οργανισμού προέκυψε ύστερα από ομόφωνη απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι αμβλύνονται οι αντιδράσεις και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξεκινά να λειτουργεί σε νέα βάση και υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις», τονίζει.

«Εύχομαι αυτή η ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει την απαρχή μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών του νέου Δ.Σ., γιατί όπως έχω τονίσει επανειλημμένα όταν οι φορείς της πόλης είναι ενωμένοι και αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα, η Θεσσαλονίκη θα είναι κερδισμένη. Στο νέο προεδρείο εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επαναφέρει τη Θεσσαλονίκη στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Από την πλευρά μου θα βρίσκομαι διαρκώς δίπλα τους, όποτε μου ζητηθεί», καταλήγει.


Να σημειωθεί ότι νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής.

Αναπληρωτής πρόεδρος αναδείχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αριστοτέλης Θωμόπουλος. Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, έτσι όπως προέκυψε με ομόφωνη απόφαση των μελών του μετά τη συγκρότηση του σε σώμα:

Πρόεδρος – Γεώργιος Τσαμασλής, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αναπληρωτής Πρόεδρος – Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Αντιπρόεδρος – Σπύρος Πέγκας, Δήμος Θεσσαλονίκης

Γραμματέας – Αναστάσιος Τζήκας, ΔΕΘ – Helexpo

Ταμίας – Νικόλαος Τσοτσόλης, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

Μέλος – Χαρίλαος Αλεξόπουλος, Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Μέλος – Θεοδόσιος Μπακογλίδης, ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Μέλος – Μιλτιάδης Αρβανιτίδης, ΟΛΘ

metrogreece.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ