2013-06-18 12:20:08
Φωτογραφία για Δέκα Τρικαλινοί συνελήφθησαν για ναρκωτικά στη χθεσινή μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
Ολοκληρώθηκε χθες αργά η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη εμπλεκομένων σε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr από τα Τρίκαλα συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν έξι άτομα στην πόλη των Τρικάλων, ένα άτομο από χωριό του πρώην δήμου Παραληθαίων, ένα άτομο από χωριό του πρώην δήμου Κόζιακα και δύο άτομα από την Καλαμπάκα. Μόνο ένας από τους συλληφθέντες είναι μικρής ηλικίας (από Καλαμπάκα), ενώ οι περισσότεροι είναι...

πάνω από 45 χρονών και γνωστοί στην Αστυνομία. Στην μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Τρίκαλα συμμετείχαν, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων. Συλλήψεις επίσης, έγιναν συγχρόνως σε Βέροια και Θεσσαλονίκη, όπου το κύκλωμα δρούσε και εκεί.

Οι συμμετέχοντες στο κύκλωμα που συνελήφθησαν, χθες μεταφέρθηκαν στη Λάρισα για καταθέσεις στο τμήμα δίωξης ναρκωτικών, το οποίο χειρίζεται την υπόθεση και σήμερα θα μεταφερθούν και πάλι στα Τρίκαλα για κατάθεση στον Εισαγγελέα, όπου και λογικά θα απαγγελθούν οι σχετικές κατηγορίες.

Στην διαλεύκανση της υπόθεσης έπαιξαν ρόλο τα κινητά τηλέφωνα τα οποία ο έπιασε ο "κοριός". Η όλη επιχείρηση έγινε στοχευόμενα και συγχρόνως για να μην μπορούν οι συμμετέχοντες να αντιδράσουν.

trikalaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ